Espoon Asunnot Oy / Tietovarasto- ja raportointijärjestelmän konsultointipalvelut

Informasjon

Åpen anbudskonkurranse
16.10.2024 12.00 (GMT+02:00)
15.11.2024 15.00 (GMT+01:00)

Innkjøper

Espoon Asunnot Oy Espoon Asunnot Oy
Päivi Hietanen
Suomenlahdentie 1
02230 Espoo
Finland
1565281-0

Kort beskrivelse

Hankinnan tarkoituksena on löytää Espoon Asunnoille toimittaja toteuttamaan tiedolla johtamisen ja raportoinnin palveluita. Tarkoituksena on löytää toimittaja, joka pystyy vastaamaan tietojohtamisen, tietovarastojen ja -kantojen, avointen rajapintojen,

integrointien sekä raportoinnin tarpeisiin nykyaikaisella osaamiselle ja välineillä.

Tiedolla johtamisen ja raportoinnin palvelut sisältävät visualisointien ja raportoinnin suunnittelun, kehityksen, testauksen sekä ylläpidon, hallinnan ja valvonnan suunnittelun sekä analytiikan kehittämisen, palveluiden, prosessien ja hallintamallien määrittelyn

sekä kehittämisessä käytettävien työkalujen valinnan, konsultoinnin ja koulutuksen.

Toimittaja vastaa Tilaajan määrittelemien tietovirtojen toteutuksesta ja kerätyn tiedon käsittelyyn tarvittavien tietovarantojen (ETL/DW/tietovarasto) suunnittelusta ja toteutuksesta tilaajan osoittamaan ympäristöön (Microsoft Fabric).

Hankkeeseen sisältyy Tilaajan nykyisten tietovarastointi- ja analytiikkaprosessien siirto Microsoft Azure-ympäristöstä Microsoft Fabric -alustalle. Siirtymä koskee kaikkia Azure-ympäristössä käytössä olevia tietokantoja, integraatioita ja raportointityökaluja.

Nykyinen toteutus hyödyntää Microsoft Azure -ympäristöä, jossa käytetään seuraavia palveluita: Azure SQL Database ja Azure Data Factory.

Kootun tiedon perusteella toimittaja ja tilaajan raportoinnista vastaavat henkilöt tulevat rakentamaan yhdessä (toimittaja perehdyttää ja kouluttaa) tilaajan tärkeimmiksi näkemiä raportointimalleja/mittareita Microsoft Power BI - ohjelmistolla. Tarkoitus

on, että projektin kuluessa asiakkaan raportoinnista vastaavat henkilöt oppivat perustoiminnallisuudet niin, että heillä on mahdollisuus ylläpitää hankkeessa luotuja raportteja ja luoda uusia tarpeen mukaan.

Integroinnilla tarkoitetaan eri tietokantojen tai sovellusten liittämistä toisiinsa niiden yhteen toimivuuden varmistamiseksi huomioiden mm. seuraavat asiat: sovellus- ja tekninen infrastruktuuri sekä tekniset liittymät ja rajapinnat.

Filer (klikk på filnavn for å laste ned)

Tittel Størrelse
TarjouspyyntoRaportti530572.pdf 417 KB
espd_530572.pdf 476 KB
Tarjouspyyntö Espoon Asunnot_Tiedolla johtaminen 20241015.pdf 160 KB
Liite_Toimittajan vakuutus pakotteista ja sopimusehtojen täydentäminen.pdf 214 KB
Tietoturvaliite.pdf 69 KB
Espoon Asunnot - toimittajaohje 19122022.pdf 128 KB
Liite 1 Vaatimusmäärittely.xlsx 288 KB
Sopimus henkilötietojen käsittelystä [MUOKATTAVA].docx 41 KB
Liite 2 Hintaliite.xlsx 107 KB

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00