Fimlab Laboratoriot Oy: Laboratorioautomaation ja analytiikan kokonaispalvelun puitejärjestely

Informasjon

Konkurranse med forhandling
16.10.2024 11.05 (GMT+02:00)
18.11.2024 22.59 (GMT+01:00)

Innkjøper

Fimlab Laboratoriot Oy Fimlab Laboratoriot Oy
Jaana Saarijärvi
PL 66 / Arvo Ylpön katu 4
33101 Tampere
Finland
2392519-6

Kort beskrivelse

Fimlab Laboratoriot Oy (jäljempänä ”Tilaaja”, ”Fimlab” tai ”hankintayksikkö”) pyytää ehdokkaita lähettämään osallistumishakemuksen neuvottelumenettelyyn Hilma ja TED-ilmoituskanavissa julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän osallistumispyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

Fimlabin tavoitteena on hankkia näytteenkäsittelyautomaation, kemian ja immunokemian, verenkuva-, hyytymä-, lasko- ja virtsa analytiikan sekä niiden tiedonsiirtoja hallinnoivien väliohjelmistojen (middleware) tuotantoratkaisut, varastonhallintaohjelma sekä laitteisiin soveltuvat reagenssit, kulutustarvikkeet sekä tukipalvelut Kokonaispalveluna.

Tarjouskilpailun perusteella on tarkoitus solmia Puitesopimus, jonka kohteena on:

• Laboratorioautomaation ja analytiikan Kokonaispalvelu,

• Kokonaispalveluun liittyvät Tilaukset,

• Kokonaispalvelun muutoksenhallinta.

Kokonaispalvelu hankitaan yhdeltä toimittajalta puitesopimusmallilla ja toistaiseksi voimassa olevilla erillisillä tilaussopimuksilla (jäljempänä Tilaus), joilla tavoitellaan kulloiseenkin tilanteeseen optimaalisesti soveltuvaa tuotantoratkaisua. Hankintamallilla pyritään huomioimaan myös analytiikkaratkaisujen teknologinen kehittyminen sopimuskauden aikana niin, että Tilaajalla on jatkuvasti käytössä ajantasainen teknologia.

Puitejärjestelyn aikana Tilaaja tekee Tilauksen Kokonaispalvelusta sekä erillisiä Kokonaispalveluun liittyviä Tilauksia ja muutoksia. Hankinnan perusteella tehtävä Puitesopimus ei sisällä määräostovelvoitetta, eikä takaa toimittajalle yksinoikeutta tuottaa hankinnan kohteena olevia palveluita Tilaajalle. Tilaaja tekee kaikki Tilaukset erikseen tarpeensa mukaan. Tilaaminen määritelty tarkemmin alustavan tarjouspyynnön liitteessä 7 "Puitesopimusluonnos" kohdassa ”Puitesopimuksen perusteella tehtävät Tilaukset ”.

Hankinta koskee Fimlabia. Fimlab toimii hankintalain tarkoittamana sidosyksikkönä siihen määräysvaltaa käyttäviin tahoihin nähden. Fimlabin organisaatio on määritelty tarkemmin kohdassa "Hankintayksikön esittely". Sopimuskauden aikana on mahdollista, että toimintaa supistetaan tai keskitetään sopimuskauden aikana olemassa oleviin tai uusiin toimipisteisiin.

Hankintaan liittyvä tausta, nykytila, hankinnalle asetetut tavoitteet sekä Tilaajan näkemys hankinnan toteutuksesta hankintaprosessin jälkeen on kuvattu tarkemmin alustavan tarjouspyynnön liitteessä 1 "Hankinnan nykytilan ja tavoitteen kuvaus".

Sopimuskauden arvioitu alkamisajankohta on kesällä 2025. Ajankohta on arvio ja se ei sido Tilaajaa.

HANKINTA-ASIAKIRJOJEN SAANTIA ON RAJOITETTU

Hankinta-asiakirjojen saantia on rajoitettu tietojen luottamuksellisuuden suojaamiseksi (hankintalaki 69 § 3 momentti).

Hankintayksikkö luovuttaa alla luetellut luottamukselliset liitteet allekirjoitettua salassapitositoumusta vastaan (osallistumishakemuksen liite Salassapitositoumus). Asiakirjapyyntö ja allekirjoitettu salassapitositoumus toimitetaan sähköpostin liitteenä osoitteeseen: jaana.saarijarvi@ptcs.fi.

Hankintayksikkö toimittaa asiakirjat turvapostilla tai lähettää linkin, jonka kautta toimija voi ladata luottamukselliset liitteet.

Luottamukselliset liitteet: Kaikki osallistumispyynnön liitteen 3 "Alustava tarjouspyyntö" alaliitteet pois lukien liite 3.3 "Ehdottomat vaatimukset sekä alustavat vaatimukset ja alustavat vertailuperusteiden alatekijät".

Filer (klikk på filnavn for å laste ned)

Tittel Størrelse
Fimlab Laboratoriot Oy Laboratorioautomaation ja analytiikan kokonaispalvelun puitejärjestely.pdf 376 KB
Fimlab Laboratoriot Oy Laboratorioautomaation ja analytiikan kokonaispalvelun puitejärjestely.zip 1,08 MB

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00