Oulun Tilapalvelut - Sähköautojen latausasemien ja operointipalveluiden hankinta

Informasjon

Åpen anbudskonkurranse
03.09.2024 09.27 (GMT+02:00)
30.09.2024 14.00 (GMT+02:00)

Innkjøper

Oulun kaupunki Oulun kaupunki
Niina Yli-Hallila Niina Yli-Hallila
Solistinkatu 2
90140 Oulu
Finland
0187690-1

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

Oulun Tilapalvelut -liikelaitos pyytää tarjoustanne sähköautojen latausasemista ja niiden operointipalveluista Oulun Tilapalveluiden hallinnoimissa kiinteistöissä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.
Latausasemat ja niiden operointi hankitaan palveluna siten että, latausasemat jäävät Palveluntuottajan omistukseen.
Hankinnan kohteena on minimissään 2 x 11 kW peruslatauslaitetta kahdella latauspistokkeella asennettuna olemassa olevaan sähkönsyöttöön sekä niiden operaattoripalvelut. Latauslaitteita hankitaan kohdeluettelon (Liite 2) mukaisesti 83 kappaletta. Latauslaitteelle on varattu 3 x 63 A virransyöttö ja kaapelointi valmiiksi.
Palveluntuottaja suunnittelee, toimittaa ja asentaa uudet latauslaitteet toimintavalmiiseen sänkönsyöttöön Tilaajan ilmoittamiin kohteisiin. Lisäksi Palveluntuottaja hoitaa latauspisteiden käyttöönoton, hallinnoinnin, operoinnin, latausasiakkaan mobiilisovelluksen, asiakaspalvelun sekä toimittaa Tilaajan käyttöön hallintapaneelin. Palveluntuottaja huolehtii myös laitteiden huollosta ja korjauksesta.
Tarjoukset tulee laskea tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Tarjouksen tulee sisältää kaikki toimituksen toteuttamiseksi vaaditut työt. Laitteisto asennetaan kuuden (6) kuukauden sisällä sopimuksen allekirjoituksesta. Laitteistosta minimissään 1/3 osa asennetaan marras- ja joulukuun aikana. Loput laitteistoista asennetaan siten, että tammi- ja helmikuussa 1/3 osa sekä maalis- ja huhtikuussa 1/3 osa. Laitteistot toivotaan asennettavan nopeampaan tahtiin, jos vain on mahdollista. Laitteiston tulee olla asennettuna ja täysin käyttökunnossa viimeistään 30.4.2025.
Hankinta toteutetaan avoimena kilpailuna palveluhankintana. Hinta tarjotaan kuukausihintana, joka sisältää yhden latausaseman kaikkineen palveluineen.
Sopimuskausi tehdään alustavasti ajalle 1.11.2024 - 31.10.2028. Sopimuksen kokonaiskesto on neljä (4) vuotta. Sopimus jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana kuuden (6) kuukauden irtisanomisajalla, mikäli Tilaaja ei erikseen ilmoita sopimuksen päättämisestä viimeistään kuusi (6) kuukautta ennen sopimuskauden päättymistä.
Tarkemmat tiedot latauslaitteiden vaatimuksista Palvelukuvauksessa (Liite 1).
Palveluntuottajan mahdollisesti käyttämät alihankkijat tulee hyväksyttää Tilaajalla.
Sopimusta voidaan hyödyntää myös Oulun kaupungin muissa yksiköissä.
Hankinnassa noudatetaan JYSE 2014 -palvelut mukaisia sopimusehtoja (täydennysehdot 2022).
Tarjoukset eivät saa sisältää omia ehtoja.
Hyväksyttävistä tarjouksista valitaan yksi (1) kokonaistaloudellisesti edullisin toimittaja.
Tarjous on toimitettava suomen kielellä. Tekniset laitetiedot voivat olla myös englanniksi.
Tilaajalla on oikeus hylätä kaikki tarjoukset.

Filer (klikk på filnavn for å laste ned)

Tittel Størrelse
Oulun Tilapalvelut - Sähköautojen latausasemien ja operointipalveluiden hankinta.zip 769 KB
Oulun Tilapalvelut - Sähköautojen latausasemien ja operointipalveluiden hankinta.pdf 452 KB

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00