Fysioterapia lapsille ja nuorille

Informasjon

Åpen anbudskonkurranse
19.08.2024 13.28 (GMT+02:00)
16.09.2024 14.00 (GMT+02:00)

Innkjøper

HUS-yhtymä HUS-yhtymä
HUS Konsernipalvelut Hankinnat
PL 441 (Uutistie 5, 01770 Vantaa)
00029 HUS
Finland
1567535-0

Kort beskrivelse

Hankinnan kohteena ovat HUS-yhtymän hoidossa olevien potilaiden fysioterapiaan liittyvät ostopalvelut. Hankinta koskee lapsille ja nuorille (alle 16 vuotta) hankittavia terapioita.

Fysioterapia on lääkinnällistä kuntoutusta, jonka avulla tuetaan lapsen ja nuoren kasvua, kehitystä, fyysistä suorituskykyä ja omatoimista harjoittelua niin, että hän saavuttaisi edellytystensä mukaisen mahdollisuuden iänmukaiseen itsenäiseen toimintaan ja osallistumiseen päivittäisessä elämässään joko ilman apuvälineitä tai niiden avulla. Tavoitteena on, että perhe sekä muut lapsen ja nuoren kehityksestä vastaavat osallistuvat kuntoutustavoitteiden määrittämiseen ja voivat sitoutua kuntoutuksen toteuttamiseen. Keskeisiä periaatteita ovat asiakaslähtöisyys, yhteistyö sekä yksilöllisyyden ja itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen.

Fysioterapiaa annetaan Foniatrian lapsipotilaille, Lastenkirurgian-, Lastenneurologian-, Lastenpsykiatrian-, Nuorisopsykiatrian- ja Pediatrian potilaille.

Hankinta on jaettu neljään (4) osa-alueeseen.
Osa-alue 1: Lasten ja nuorten fysioterapia vastaanotolla
Osa-alue 2: Lasten ja nuorten fysioterapia vastaanoton ulkopuolella
Osa-alue 3: Lasten ja nuorten fysioterapia etävastaanottona
Osa-alue 4: Lasten ja nuorten altaassa / vedessä toteutuva fysioterapia

Tarjouksen voi jättää 1-4 osa-alueeseen, kuitenkin niin, että jos tarjoaa osa-aluetta 2, tulee jättää tarjous myös osa-alueelle 1 ja jos tarjoaa osa-aluetta 3, tulee jättää tarjous myös osa-alueelle 1.

Palveluntuottajat valitaan kunkin neljän (4) osa-alueen osalta erikseen etusijajärjestyksen perusteella siten, että eniten pisteitä saanut (halvimman hinnan tarjonnut) palveluntuottaja on etusijajärjestyksessä ensimmäinen ja toiseksi parhaat pisteet saanut toinen jne. Etusijajärjestyksestä voidaan kuitenkin poiketa erityisestä potilaskohtaisesta, lääketieteellisesti ja objektiivisesti arvioitavasta perusteesta johtuen (kuten terapeutin erityisosaaminen tai palvelun sijainti). Palvelun luonteen vuoksi myös potilaalla itsellään on mahdollisuus vaikuttaa palveluntuottajan / terapeutin valintaan.

Hankinnan kohde ja siihen liittyvät pakolliset vaatimukset on kuvattu palvelukuvauksessa ja muussa tarjouspyyntöaineistossa.

Filer (klikk på filnavn for å laste ned)

Tittel Størrelse
Fysioterapia lapsille ja nuorille.pdf 1,03 MB
Fysioterapia lapsille ja nuorille.zip 2,39 MB

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00