Indkøb af sous vide-kar

Informasjon

Konkurranse med forhandling uten forutgående kunngjøring
08.07.2024 15.49 (GMT+02:00)

Innkjøper

Region Nordjylland Region Nordjylland
Niels Bohrs Vej 30
9000 Aalborg
Danmark

Tildelingsinformasjon

I forbindelse med Region Nordjyllands opførelse af Nyt Aalborg Universitetshospital (NAU) har Region Nordjylland behov for at indkøbe specifikke sous vide-kar til det nye køkken. Sous vide-karrene skal fremstilles efter nøjagtige mål og pladskrav, specifikke krav til fastgørelse i gulv og væg, der nødvendiggør at karrene skal specialbygges og leveres inkl. kran og karrene skal kunne anvende glykol som kølemiddel (glykolveksler), da karrene skal kobles på NAU´s eksisterende glykolinstallation.

På baggrund af disse specifikke krav har ordregiver vurderet , at det alene er J.O.M. Rustfri Smede og Montage A/S i Europa, som kan levere sous vide-kar, der lever op til NAU´s specifikke krav og behov på nuværende tidspunkt.

Ordregiver har derfor vurderet at betingelsen for at anvende udbudslovens § 80, stk. 3, nr. 2 er opfyldt.

Ordregiver agter at indgå kontrakt med J.O.M. Rustfri Smede og Montage A/S tidligst 10 dage efter offentliggørelse af denne bekendtgørelse.

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00