Udvidelse af Viborg Centralrenseanlæg

Informasjon

Konkurranse med forhandling med forutgående kunngjøring
08.07.2024 13.50 (GMT+02:00)
13.09.2024 12.00 (GMT+02:00)

Innkjøper

Energi Viborg Vand A/S Energi Viborg Vand A/S
Industrivej 15
8800 Viborg
Danmark

Kort beskrivelse

Energi Viborg Vand A/S gennemfører udbud med forhandling af udvidelse og modernisering af Viborg Centralrenseanlæg til en fremtidig behandlingskapacitet på 91.000 PE. Udvidelsen skal ske delvist ved nyanlæg og delvist ved genanvendelse og renovering af dele af det eksisterende renseanlæg.



Energi Viborg Vand A/S gennemfører dette udbud med forhandling med forudgående indkaldelse af tilbud af en totalentreprisekontrakt om udvidelse af Viborg Centralrenseanlæg. Totalentreprisekontrakten omfatter den samlede nødvendige udvidelse og modernisering af Viborg Centralrenseanlæg til en fremtidig behandlingskapacitet på 91.000 PE. Udvidelsen skal ske delvist ved nyanlæg og delvist ved genanvendelse og renovering af dele af det eksisterende renseanlæg.

Den samlede totalentreprise omfatter blandt andet etablering af supplerende udligningsbassin, komplet vandbehandling, slamafvanding samt 4. rensetrin til supplerende rensning for medicinrester. Efter totalentreprenørens valg kan der etableres biogas- og energianlæg. Hertil nødvendige velfærdsfaciliteter samt nye værksteds-, lager- og garagefaciliteter. Endvidere er nedrivning og fjernelse af alle overflødiggjorte bygninger, bygværker, anlægsdele i øvrigt, ledningsanlæg, vej-/pladsarealer mv. omfattet af totalentreprisen.

Find yderligere information om udbuddet og totalentreprisen/opgaven på udbudsportalen https://www.rib-software.com/dk/udbudsportal (byggeweb) under byggeweb-nr.: TN115089A - Udvidelse af Viborg Centralrenseanlæg.

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00