Indkøb af SRO-anlæg til REFA Maribo-Sakskøbing Kraftvarmeværk A/S

Informasjon

Kontraktstildeling
eForm 30 Kunngjøring av kontraktsinngåelse - Forsyningsforskriften
Åpen anbudskonkurranse
25.06.2024 08.48 (GMT+02:00)

Innkjøper

I/S Refa I/S Refa
Anders Plovdahl Anders Plovdahl
Energivej 4
4800 Nykøbing F
Danmark
78951818

Kort beskrivelse

REFA Maribo-Sakskøbing Kraftvarmeværk A/S har besluttet at gennemføre et funktionsudbud om levering og installation af et nyt SRO-anlæg til Maribo-Sakskøbing Kraftvarmeværk – herefter ”Værket”.

Der er tale om en funktionsleverance omfattende levering af kontrolanlæg til Værket, inklusive kedelbeskyttelse i fail-safe teknik, integration af turbinens regulerings- og beskyttelsessystem i kontrolanlægget samt skærme for betjening i kontrolrum og afprøvning i SRO-rummet. Dertil kommer en service- og vedligeholdelsesaftale i SRO-anlæggets levetid. Der henvises i øvrigt til Bilag 1 - Kravspecifikation. 

Ordregiver er interesseret i at give Tilbudsgiverne frihed til at designe deres løsning, hvorfor udbuddet bliver gennemført som et funktionsudbud. 

Kravene til den udbudte anskaffelses kunnen, er detaljeret beskrevet i de af Ordregiver udarbejdede tekniske bilag, der er en del af det offentliggjorte udbudsmateriale, hvortil der henvises.

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00