Lovpligtige eftersyn, service, vedligehold samt reparationer af elevatorer og automatiske døre-/porte

Informasjon

eForm 16 Kunngjøring av konkurranse — Anskaffelsesforskriften
Åpen anbudskonkurranse
21.06.2024 08.52 (GMT+02:00)
20.08.2024 12.00 (GMT+02:00)

Innkjøper

Syddansk Universitet Syddansk Universitet
Christina From-Nielsen Christina From-Nielsen
Indkøb og Udbud
Campusvej 55

5230 Odense M
Danmark
29283958

Kort beskrivelse

Udbuddet vedrører en kontrakt på levering af lovpligtige eftersyn, service, vedligehold samt reparationer af elevatorer og automatiske døre-/porte jf. anlægslisterne i bilag 2, tilbudsliste Delaftale 1 – Elevatorer og bilag 2 – tilbudsliste Delaftale 2 – Døre og porte.

Formålet med udbuddet er at konkurrenceudsætte indkøb af services til elevatorer og automatiske døre-/porte til Ordregiver. På denne baggrund, vil Kontrakten skulle hjælpe Ordregiver med at opnå bedste forhold mellem pris og kvalitet. Det er derfor afgørende for Ordregiver, at tilbudsgiverne i deres tilbud fokuserer på at imødekomme de kvalitetsparametre, der er beskrevet i kravspecifikationen samt at levere konkurrencedygtige priser ift. de tildelingskriterier, der er defineret i afsnit 7.1.

For nærmere beskrivelse af de udbudte ydelser, herunder de krav ydelserne skal opfylde, henvises til Bilag 1 – Kravspecifikationen og Bilag 2 – Tilbudslisten samt eventuelle rettelser og besvarelse af spørgsmål.

Status

For å delta i en eller flere av nedstående delkontrakter, trykker du på den eller de som er relevante. Du kan så melde din interesse inne på delkontrakten.

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00