Pysäkintien kevyen liikenteen väylän rakentaminen

Informasjon

Åpen anbudskonkurranse
03.02.2023 12.49 (GMT+01:00)
20.02.2023 11.00 (GMT+01:00)

Innkjøper

Euran kunta Euran kunta
Anni Lahtinen Anni Lahtinen
Sorkkistentie 10
27510 Eura
Finland
0132239-4

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

Urakkaan sisältyy Pysäkintien kevyen liikenteen väylän ja sen ympäristön rakentaminen kaikkine töineen ja hankintoineen suunnitelma-asiakirjojen mukaisesti.
Urakkaan sisältyy seuraavien katujen, alueiden ja kuivatuksen rakentaminen kaikkine töineen ja hankintoineen suunnitelmien mukaan valmiiseen ja viimeisteltyyn kuntoon:
• Pysäkintien kevyen liikenteen väylän rakentaminen.
• Suunnitelmien mukaisen kuivatuksen rakenteiden rakentaminen.
• Valaistuksen rakentaminen erillisten valaistussuunnitelmien mukaisesti.
• Kuninkaanmännyn Vesi Oy:n vesijohdon rakentaminen

Rakennustyöt voidaan aloittaa välittömästi hankintaa koskevien päätösten saatua lainvoiman.




Rakennuskohteena on Euran kunnassa sijaitsevan Pysäkintien kevyen liikenteen väylän rakentaminen kaikkine rakenteineen suunnitelma- ja rakentamisasiakirjojen mukaisesti. Tarjouspyyntö-asiakirjojen liitteenä on kartta työalueesta (urakkarajakartta), josta työalueen laajuus selviää tarkemmin. Urakka alkaa suunnitelman mukaisen n. paalun 15 kohdalta olemassa olevasta rakenteesta lähtien. Sorkkistentiellä olevat toimenpiteet eivät kuulu urakkaan.

Lisäksi urakkaan kuuluu Kuninkaanmännynvesi Oy:n vesijohdon rakentaminen erillisen suunnitelman mukaan. Vesijohtoa rakennetaan Nikkarintie itäpuolelta Sorkkistentien länsipuolelle. Sorkkistentien alle on asennettu suojaputki vesijohdon asentamiseksi. Vesijohto sijoittuu suunnitelmasta poiketen kevyenliikenteen väylän pellonpuoleiseen reunaan siten, että pysytään kaavan mukaisella katualueella (huom! myös kaivanto).
Kuninkaanmännynvesi Oy:n urakkaohjelmaa ja suunnitelmapiirustuksia käytetään soveltuvin osiin. Urakkaohjelmasta poiketen yhteyshenkilö Kimmo Haapanen.

Mikäli haluat tarjouspyyntömateriaalin suunnitelmakartat DGN tai DWG muodossa, ota yhteys anni.lahtinen@eura.fi

Pysäkintien kevyen liikenteen väylän rakentaminen päätetään teknisessä lautakunnassa. Kuninkaanmännynvesi Oy:n urakka päätetään Kuninkaanmännynvesi Oy:n hallituksen kokouksessa.

Urakkamuotona on kokonaisurakka. Tarjoukseen on annettava erikseen kokonaisurakkahinta Pysäkintien kevyen liikenteen väylän rakentaminen ja Kuninkaanmännynvesi Oy:n vesijohdon rakentaminen. Tarjouksen jättäminen edellyttää urakkaan tutustumisen paikan päällä.

Filer (klikk på filnavn for å laste ned)

Tittel Størrelse
Pysäkintien kevyen liikenteen väylän rakentaminen.zip 10,73 MB
Pysäkintien kevyen liikenteen väylän rakentaminen.pdf 384 KB

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00