Udbud af kompressionsprodukter

Informasjon

Innkjøpsplan
(Ikke tilgjengelig)
10.08.2022 15.57 (GMT+02:00)

Innkjøper

Ringsted Kommune Ringsted Kommune
Sct Bendtsgade 1
4100 Ringsted
Danmark
18957981

Kort beskrivelse



Ringsted Kommune udbyder i samarbejde med Fællesudbud Sjælland (FUS) med Solrød Kommune som tovholder, indkøb og levering af kompressionsprodukter (ben-strømper, ærmer, handsker, opmåling og hjælpemidler) til visiterede borgere.


Udbuddet foregår elektronisk via CTM systemet EU-Supply og du kan få adgang til udbuddet ved at klikke på dette link.


Hvis din virksomhed er interesseret i at deltage i udbuddet, kræver det online registrering. Det er gratis at oprette sig som bruger i systemet, og når virksomheden først én gang er oprettet, opnås der adgang til alle udbud, også de fremtidige.


Efter registreringen kan virksomheden logge sig ind, og se udbudsmaterialet, herunder samtlige spørgsmål/krav, din virksomhed skal svare på samt de tilhørende dokumenter, som skal afleveres som en del af det samlede tilbud.


Tilbudsfrist

Tilbud skal afgives via eSourcing system CTM (EU-Supply) inden fristen udløber den 2. september 2022 kl. 12.00.


Andre oplysninger

Al korrespondance mellem potentiel leverandør og Ordregiver foregår via EU-Supply. Spørgsmål skal ligeledes stilles via beskedmodulet i EU-Supply.


Ved tekniske spørgsmål til brugen af systemet, kontakt venligst EU-Supplys Support på telefon +45 70 20 80 14 eller mail til support@eu-supply.com




Se opslaget her







Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00