Opetuksen ja ohjauksen suunnittelujärjestelmä / Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria

Informasjon

Åpen anbudskonkurranse
21.06.2022 15.21 (GMT+02:00)
03.08.2022 11.00 (GMT+02:00)

Innkjøper

Joensuun kaupunki Joensuun kaupunki
Pohjois-Karjalan hankintatoimi Pohjois-Karjalan hankintatoimi
Tuomas Vepsä Tuomas Vepsä
Linnunlahdentie 2
80110 Joensuu
Finland
0242746-2

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

Pohjois-Karjalan hankintatoimi pyytää antamaan tarjouksen opetuksen ja ohjauksen suunnittelujärjestelmästä Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riverialle. Suunnittelujärjestelmä tulee olla käytössä viimeistään 1.3.2023 ja Suunnittelujärjestelmässä tuotetun tarjonnan visuaalinen käyttöliittymä toiminnallisuuksineen 1.4.2023.

Hankintamenettely on käänteinen kilpailutus, jossa valittavalle palvelun tuottajalle maksettava korvaus on määritelty etukäteen (120 000 euroa, alv. 0%).

Tarjous on sitova ja se tulee laatia suomen kielellä. Hankintaprosessi on kokonaisuudessaan suomenkielinen. Palvelun tulee täyttää Euroopan unionin suoraan velvoittavien säädösten, Suomen lakien ja asetusten sekä viranomaisten antamat määräykset.

Hankinnan kohteena on opetuksen ja ohjauksen suunnittelujärjestelmä, jossa hyödynnetään erilaista tietoa sekä koneoppimista ja optimointia mahdollisuuksien mukaan. Suunnittelujärjestelmän tavoitteena on parantaa asiakaslähtöisyyttä mahdollistamalla Riverian opiskelijoille henkilökohtaisten opintovalintojen tekeminen. Lisäksi tavoitteena on lisätä tutkintojen sekä tutkinnon osien ja muun koulutusten suorittamista sekä vähentää opintojen keskeyttämistä.

A) Suunnittelujärjestelmän avulla saadaan rakennettua vuosittain perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintojen ammatillisten tutkinnon osien, yhteisten tutkinnon osien osa-alueiden sekä muiden opintojen (kuten tutkintoon valmistavan koulutuksen, työvoimakoulutusten ja korttikoulutusten) tarjonta kustannustehokkaasti ja laadukkaasti Riveriassa.

Suunnittelujärjestelmässä huomioidaan oppivelvollisten opiskelijoiden sekä jatkuvan oppimisen opiskelijoiden erilaiset tavoitteet. Oppimisympäristöillä tarkoitetaan Riverian omia tiloja, työpaikalla tapahtuvaa oppimista ja verkon välityksellä tapahtuvaa oppimista.

B) Suunnittelujärjestelmässä tuotetun tarjonnan visuaalisen käyttöliittymän ja sen toiminnallisuuksien avulla saadaan koko Riverian opetus- ja ohjaustarjonta oppimisympäristöineen ja aikatauluineen näkyväksi ja hyödynnettäväksi opiskelijan opintojen henkilökohtaistamisessa.

Filer (klikk på filnavn for å laste ned)

Tittel Størrelse
Opetuksen ja ohjauksen suunnittelujärjestelmä.pdf 522 KB
Opetuksen ja ohjauksen suunnittelujärjestelmä.zip 1,61 MB

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00