KANSELLERT: Redaktør til Nærings- og fiskeridepartementets historie

Informasjon

05.04.2022 09.53 (GMT+02:00)

Innkjøper

Nærings- og fiskeridepartementet Nærings- og fiskeridepartementet
Hege Forbord
Postboks 8090 Dep
0032 Oslo
Norge
912660680

Tildelingsinformasjon

I forkant av NFDs 125-årsjubileum, ønsker NFD å få publisert en antologi, som kan gi et riss av NFDs historie i perioden fra 1903 (etableringen av Handelsdepartementet) og fram til i dag. Det tas sikte på at antologien skal dekke ulike faglige perspektiv og tidsperioder, og at antologien skal inneholde mellom 10-15 artikler.

NFD ønsker at antologien skal redigeres av en ekstern forsker, med relevant kompetanse innenfor en eller flere av følgende disipliner: samfunnsøkonomi, næringslivshistorie og forvaltningshistorie.

I antologien ønsker NFD å få belyst departementets rolle i norsk næringspolitikk, nærings- og handelspolitikkens betydning for utvikling av næringslivet og endringer i det faglige og politiske grunnlaget for næringspolitikken. Fremstillingen skal være sektorovergripende, og også inkludere fiskeri- og havbruksnæringene.

For nærmere beskrivelse av leveransen, se bilag 1 til kontrakt.



Kontraktstildeling

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00