Elintarvikehankinnat: Ravintorasvat, säilykkeet, kuivatuotteet ym. luettelossa mainittuja elintarvikkeita

Informasjon

Åpen anbudskonkurranse
19.07.2021 13.07 (GMT+02:00)
16.09.2021 11.00 (GMT+02:00)

Innkjøper

Sodankylän kunta Sodankylän kunta
Merja Ahola Merja Ahola
Jäämerentie 1
99600 Sodankylä
Finland
0193169-1

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

Sodankylän kunta pyytää tarjousta kuivatuotteista, ravintorasvoista, säilykkeistä ym. liitteessä mainituissa elintarvikkeiden toimittamisesta Sodankylän kunnan ruokapalvelulle.

Tarjouspyynnössä on liitteenä luettelo tuotteista, joista pyydämme nettohintaa tuotemäärät ovat arviolukuja, jotka eivät kuitenkaan sellaisenaan sido ostajaa.
Hankinnassa otetaan osatarjouksia huomioon ja hyväksytään tuoteryhmäkohtaisesti.
Kunkin tuoteryhmän osalta on tarjottava 90- prosenttia tuoteryhmän yhteenlasketusta volyymista, jotta tarjous voidaan hyväksyä.

Pyydämme huomioimaan, että tarjouspyynnön nimikkeille on tarjottava oikeita tuotteita.
Pyrimme ostotoiminnassamme toimimaan taloudellisesti ja kontrolloidusti. Valittu toimittaja/ toimittajat tekevät ostajalle tarjotuista tuotteista hinnoitellun tuoteluettelon.

Hankinnan vaatimukset:
Tuotteiden tulee täyttää elintarviketurvallisuuden vaatimukset ja yleiset ravitsemissuositukset. Tuotteiden jäljitettävyys tulee toteutua EU- elintarvikeasetusten (178 / 2002) mukaisesti olla GNO- vapaita. Tarjottavien tuotteiden raaka-aineiden tulee olla puhtaudeltaan korkealaatuisia ja alkuperältään jäljitettäviä, jonka avulla voidaan elintarvikelain (297/ 2021) 1 § mukaisesti riittävällä tarkkuudella yhdistää tiedot saapuneista ja lähteneistä eristä liittää toisiinsa. Elintarvikkeista on ilmoitettava alkuperämaa myös täydennyserille. Kylmäkuljetusta vaativiin elintarvikkeisiin on liitettävä selvitys kylmäketjun katkeamattomuudesta. Tuoteselosteissa tulee olla selkeät suomenkieliset tuoteselosteet.

Tarjouksen muoto ja sisältövaatimukset:
Tarjous on oltava sisällöltään tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukainen ja sisällettävä kaikki tarjouksen arvioinnissa sekä tarjousten vertailussa tarvittavat ja pyydetyt tiedot. Tarjoukseen ei saa liittää tarjoajan omia tarjouspyynnön vastaisia ehtoja.
Tarjouksessa hinnat tulee olla (alv 0 %) arvonlisäveron osuus tulee ilmoittaa erikseen.
Tarjouksessa tulee ilmetä toimitustapa ja toimitukseen liittyvä rahti ja vakuutus toimituspisteeseen.

Tarjous on tehtävä kirjallisesti, suomen kielellä. Tarjous ei saa olla ehdollinen. Sodankylän kunnan ruokapalvelulla on velvollisuus hylätä tarjouspyynnön vastainen tarjous.

Sen lisäksi, mitä irtisanomisesta muuten on sovittu, sosiaali- ja terveydenhuollon lakisääteisessä järjestämisvastuussa olevalla sekä sillä, jolle tämä sopimus maakunta- ja sote-uudistuksen perusteella siirtyy, on oikeus irtisanoa tämä sopimus vuoden 2022 tai 2023 aikana päättymään kahdentoista kuukauden kuluttua irtisanomisesta ilman, että irtisanomisesta syntyy korvausvelvollisuutta.


Filer (klikk på filnavn for å laste ned)

Tittel Størrelse
357729_liitteet.zip 756 KB
Tarjouspyyntö.pdf 308 KB

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00