Data- og Infrastrukturdagen 2021

Informasjon

Innkjøpsplan
(Ikke tilgjengelig)
07.07.2021 15.38 (GMT+02:00)

Innkjøper

KOMBIT A/S KOMBIT A/S
Halfdansgade 8
2300 København S
Danmark
19435075

Kort beskrivelse



Nu åbner KOMBIT op for tilmeldingen til årets Data- og Infrastrukturdag. Vi glæder os til endnu en gang at byde kommuner og kommunale it-leverandører velkommen den 27. september 2021 i Nyborg til en dag i den fælleskommunale infrastrukturs tegn. Selvom det virtuelle format fungerede godt sidst, så ser vi frem til endelig at kunne mødes fysisk, hvor vi igen kan netværke og pleje relationer på tværs.


Dagen er dedikeret til at stille skarpt på kommunernes og leverandørernes tilslutning til og anvendelse af den fælleskommunale infrastruktur og hvordan den konkret skaber værdi – det handler kort sagt om værdiskabelse og forudsætningerne for værdiskabelse.


Program og tilmelding

Data- og Infrastrukturdagen tager i år udgangspunkt i temaet ”værdiskabelse”. Vi arbejder lige nu på at færdiggøre programmet og modtager derfor gerne input til, hvordan vi kan strikke de bedste oplæg og workshops sammen, så det skaber værdi og mening for både kommuner og leverandører. Vi vil også meget gerne høre fra dig, hvis du har en god case om anvendelsen af den fælleskommunale infrastruktur, som du vil dele med resten af deltagerne.



Du kan indsende dine input til emner til workshops og cases via denne formular.


Så snart vi har det endelige program på plads, orienterer vi dig hurtigst muligt herefter, så du kan supplere din tilmelding med de workshops, du ønsker at deltage i.


For at gøre det lettere for kommuner og leverandører at finde hinanden, tilbyder vi hver leverandør et spot på ’markedspladsen’ i form af et cafébord. Her kan du fx også møde KDIs produktejere og de nyligt etablerede referencegrupper. Vi håber, at dette initiativ vil øge mulighederne for at netværke på tværs.



Klik her for at tilmelde dig Data- og Infrastrukturdagen 2021.


Tid og sted

Mandag den 27. september 2021
Nyborg Strand
Østerøvej 2
DK-5800 Nyborg


Målgruppe

Data- og Infrastrukturdagen er henvendt til følgende målgrupper:



  • Kommunen: it-/digitaliseringschefer, it-/digitaliseringskonsulenter, it-arkitekter, KOMBIT-programledere, infrastrukturejere/-ansvarlige.

  • It-leverandøren: forretningsansvarlige, Product Owners, Key Account Managers og løsningsarkitekter.




Praktisk information
  • Prisen er 1300,- DKK pr. deltager.
  • Der lukkes for forhåndstilmeldinger i slutningen af august 2021. Herefter vil KOMBIT vurdere, om der fortsat er mulighed for at tilbyde pladser til arrangementet.
     





KOMBIT følger COVID-19 situationen og følger Sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Vi tager derfor løbende stilling til om vi kan afvikle Data- og Infrastrukturdagen. Skulle der ske ændringer af betydning for afholdelsen af arrangementet, vil vi hurtigst muligt herefter give deltagerne direkte information herom.





Se opslaget her



Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00