Tammelan stadionin hankekonsultti

Informācija

Atklāts konkurss
10.02.2017 17:28 (GMT+02:00)
14.03.2017 14:00 (GMT+02:00)

Pasūtītājs

Tuomi Logistiikka Oy Tuomi Logistiikka Oy
Maarit Ketola Maarit Ketola
Tursonkatu 4
33540 Tampere
Somija
2722581-6

Piedāvājumu iesniegšanas termiņš ir beidzies.

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

Konsultti tai konsulttiryhmä, joka avustaa Tampereen kaupunkia Tammelan stadion -hankkeen läpiviennissä.

Ensimmäisessä vaiheessa tarjouspyynnön mukainen hankekonsultti laatii allianssiselvityksen.

Allianssiselvityksessä tulee kuvata muun muassa seuraavat asiat: - arvio allianssin soveltuvuudesta kohteen toteutusmuodoksi - allianssin tarkoitus, tehtävät ja taloudelliset tavoitteet - allianssin osapuolten väliset riskit ja vastuunjakoperiaatteet (sisäinen riskinjako); - allianssin osapuolten välisen kustannusjaon periaatteet - allianssin kaupallisen mallin rakenne ja pääperiaatteet, jotka kaupunki asettaa stadionin rakentamisen kilpailutuksen lähtökohdaksi - mahdollinen muu vaihtoehtoinen toteutusmuoto, mikäli allianssia ei pidetä ensisijaisena toteutusvaihtoehtona.

Selvityksen lähtökohtana tulee ottaa huomioon mm. seuraavat tekijät: - alueelle toteutettava rakentaminen tulee suunnitella ”hankkeen parhaaksi”-periaatteen mukaisesti huomioiden koko alueen rakentaminen - mahdollisten allianssisopimusten tulee sisällöltään vastata Suomessa yleisesti käytettyjä sopimusrakenteita ja -ehtoja. Toisessa vaiheessa hankekonsultin tehtävänä on toimia tilaajan apuna Tammelan stadion -hankkeen kilpailutuksessa ja yhteistoimintamallin mukaisessa kehitysvaiheessa.

Hankekonsultti auttaa kilpailutusasiakirjojen ja tilaisuuksien valmistelussa, tarjousten arvioinnissa, toimii kehitysvaiheessa tilaajan tukena, konsultoi toimintamallien arvioinnissa ja valinnassa sekä toimii taloudellisena ja lainopillisena neuvonantajana.

Tehtävään kuuluu ensimmäisessä vaiheessa laaditun allianssiselvityksen pohjalta seu-raavat tehtävät: - tarjouspyyntöasiakirjojen ja yhteistoimintamallin valmistelu - hankintojen virallisten ja muiden ilmoitusten valmistelu - kaupallisen mallin* ja sopimusmallin valmistelu - avustaminen hankkeen tavoitteiden täsmentämisessä ja riskien arvioinnissa - tarvittavat muut asiantuntijatehtävät, esimerkiksi sopimusjuridiikan, kustannus- ja talousasiantuntijan tehtävät ja kilpailutusasiakirjojen valmistelu; tarjouksesta tulee ilmetä, mitkä asiantuntijatehtävät sisältyvät tarjoukseen ja mitä muuta asiantuntemusta on tarpeen hankkia - yhteistoimintamalliin valittavien palveluntuottajien kanssa käytävien neuvotteluiden ja workshopien valmistelu ja vuorovaikutteinen mukanaolo ja markkinavuoropuhelu - yhden henkilön mukanaolo em. palveluntuottajien valinnan arviointiryhmässä - yhden henkilön toimiminen arviointiryhmän sihteerinä - kokoukset ja niiden valmistelu tilaajan ja yhteistyökumppaneiden kanssa edellisiin liittyen - edellisten dokumentointi ja raportointi - kehitysvaiheessa toimiminen osana projektiryhmää myöhemmin sovittavan roolin mukaisesti - toteutus- ja ylläpitovaiheiden toteutus- ja rahoitusmallien arviointi ja esitys parhaiten soveltuvasta mallista. * Kaupallinen malli on yhteistoimintasopimuksen kompensaatiorakenne, joka määrittelee palveluntuottajille maksettavaksi tulevan korvauksen (miten palveluntoimittajien suorat kustannukset korvataan, miten niiden päälle tuleva palkkio maksetaan, miten tavoitekustannuksen alitus tai ylitys jaetaan ja miten bonus- ja sanktiojärjestelmä sidotaan avaintulosalueiden suorituksiin).

Sopimuskausi alkaa välittömästi hankintasopimuksen allekirjoituksesta ja päättyy kehitysvaiheen päättymiseen vuoden 2018 aikana.

Tilaajalla on oikeus päättää toimeksianto ensimmäisen vaiheen jälkeen allianssiselvityksen valmistuttua. Vaihtoehtoisesti sopimusta voidaan myös jatkaa tilaajan optiona toteutusvaiheen ajan. Tilaajan arvio on, että tehtävä painottuu kilpailutusvaiheeseen ja kehitysvaiheen alkupuolelle.

Hankinnan kirjallinen ja suullinen kieli on suomi.

Iepirkuma dokumentācija

Nosaukums Izmērs
Tarjouspyyntö Tammelan Stadion.pdf 128 KB
2016_10_19_Tammelan_Stadion.pdf 3,79 MB

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija