Elektroniske låser med integrasjon mot Gerica

Informācija

15 - Voluntary ex ante transparency notice
23.11.2016 08:42 (GMT+02:00)

Pasūtītājs

Drammen Kommune Drammen Kommune
Kirsten Nordhøy Kirsten Nordhøy
Engene 1
3008 DRAMMEN
Norvēģija
939214895

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

Drammen kommune og Svelvik kommune har i dag avtale med Tieto AS for levering av pasientjournalsystemet Gerica. Kommunene har til intensjon å inngå kontrakt med Tieto Velferd AS for levering av 2000-2500 stk elektroniske låser av merket Phoniro med integrasjon mot kommunenes pasientjournalsystem (Gerica) og mobile systemer (Lifecare Mobil Pleie). I dag har kommunene nøkkelboksordning som skal fases ut første halvår 2017 da tilgangen på reservedeler er vanskelig.  

Oppdragsgiverne er kun kjent med at en leverandør, Tieto Velferd AS, kan levere e-lås som er integrert mot pasientjournalsystemet Gerica og Lifecare Mobil Pleie. Kontrakten inngås den 9. desember 2016. Levering skal skje i midten av desember 2016.

Dersom det er andre leverandører som kan levere tilsvarende løsning bes de ta kontakt med Drammen kommune ved innkjøpsavdelingen (innkjop@drmk.no">innkjop@drmk.no). Eventuelle leverandører må vise til leveranser til kommuner av tilsvarende størrelse som Drammen, der e-låsen og integrasjonen mot Gerica er velfungerende og har vært i drift minimum ett år.

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija