RFI - Medisinsk forbruksmateriell for kommunene i Nord-Østerdal

Informācija

09.02.2016 15:28 (GMT+02:00)
26.02.2016 13:00 (GMT+02:00)

Pasūtītājs

ABAKUS AS ABAKUS AS
Thorstein Olsen Thorstein Olsen
Postboks 128
Åveien 7

2440 ENGERDAL
Norvēģija
983335543

Piedāvājumu iesniegšanas termiņš ir beidzies.

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

I løpet av et par måneder kommer vi til å legge ut en anbudskonkurranse på rammeavtale for medisinsk forbruksmateriell og inkontinensprodukter for Folldal, Alvdal, Rendalen, Tolga, Tynset og Os kommuner.

I den forbindelse ønsker vi å invitere aktuelle leverandører til å komme med innspill knyttet til konkurransen. Noen av problemstillingene vi jobber med er:

- Prisskjema og varespesifikasjon. Hvordan utforme dette slik at prissammenligningen blir forutberegnelig. Og hvordan håndterer vi produkter som går ut og erstattes av nye?
- Prisdannelsesmodell: (veiledende pris - rabatt) eller (kostpris + påslag)? Det forutsettes uavhengig av modell at oppdragsgiver får innsyn i prisberegningsgrunnlaget. Hvordan få forutsigbare priser på produkter i kantsortimentet?
- Hvordan kan vi unngå taktisk prising? Alle offentlige innkjøpere nevner dette som et reelt problem i denne type anskaffelser. Dette bidrar til kompliserte og rigide skjemaer og kontraktsvilkår, noe vi antar ikke er formålstjenlig for noen av partene.
- Følsomhet overfor varenavn- og beskrivelser i prisskjema som indikasjon på produktets kvalitet og egenskaper. I henhold til Forskriften er dette svært strengt, men samtidig vil det by på utfordringer å gi en god nok beskrivelse av produktets egenskaper med generiske beskrivelser. Forutsetningen er selvsagt at tilbyder kan tilby et annet produkt med tilsvarende egenskaper.
- Hvilke løsninger kan tilbys i nettbutikken for å gjøre det enkelt for rekvirentene å finne riktig avtaleprodukt? Vår erfaring fra en del forskjellige avtaler er at realiteten ikke alltid harmonerer med det som er tilbudt i konkurransen. Det er vanskeligere for rekvirenten å finne avtaleproduktene enn man har blitt forespeilet i tilbudsbeskrivelsen.
- Hvilke tilleggstjenester bør man forvente inkludert i avtaleprisene? Kan man med fordel be om forskjellige service- og oppfølgingstilbud mot tillegg i prisen? Fordeler og ulemper med forskjellige løsninger.

Vi er også åpne for andre innspill og ser gjerne at aktuelle tilbydere tar kontakt, enten for en uformell telefonsamtale, Skype eller et møte. 

Kontaktinformasjon:
Thorstein Olsen
Tlf.: 922 05 080
E-post: thorstein.olsen@abakus.as

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija