Intelligente vand- og varmemålere med tilhørende kommunikations- og netværkssystem og serviceaftale

Informācija

06 - Līguma piešķiršanas paziņojums
Nav
11.03.2015 09:20 (GMT+02:00)

Pasūtītājs

SamAqua SamAqua
Charlotte Hardam Charlotte Hardam
Vandværksvej 7
5250 Odense SV
Dānija
34216169

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

Udbuddet vedrører levering af:

  •  Intelligente vand- og varmemålere, m. indbygget/tilhørende kommunikationsmodul, pakninger og tilbehør
  • Levering og etapevis etablering og idriftsætning af kommunikationsnetværk

  • Levering af komplet hjemtagningssystem – hostet hos tilbudsgiver

  • Serviceaftale for kommunikationsnetværk og hjemtagningssystem

  • Projektering af opgave

  • Komplet dokumentation af den samlede opgave

 

Fjernaflæsningsprojektet omfatter Nyborg by, Ullerslev by, samt opland. Udbuddet udbydes som en totalentreprise, og er opdelt i 5 delleverancer, hvor delleverance 1 anses som et prøveområde, og skal godkendes af ordregiver for igangsættelse af delleverance 2-5. Alle delleverancer omhandler ovenstående delelementer.

 

Delleverance 1 skal stå færdigt primo oktober 2015, og testes 30 på hinanden løbende dage. Hvis delleverance 1 godkendes af ordregiver, igangsættes delleverance 2-5.

 

Hele projektet skal så færdigt 31. december 2017.

 

Delleverance 1 omhandler ca. tilsammen 1.700 vand- og varmemålere.

 

I alt indbefatter projektet (inkl. optioner) ca. 15.000 målere, med ca. 50 % varmemålere og 50 % vandmålere, samt opsætning af kommunikations- og IT-systemer, og efterfølgende service heraf. 

 

Tilbudsgiver projekter og dokumenterer hele projektet.

 

Ordregiver ønsker en serviceaftale, som skal omhandle service, drift og vedligehold af kommunikations- og hjemtagningssystemet. Aftalen skal tillige indeholde hosting, licenser m.v. I projektperioden, skal serviceaftalen være inkl. i projektprisen. Aftalen skal løbe i 12 år. Serviceaftalen omfatter tillige projektperioden, og startes således ved projektaflevering.

 

Alle udgifter skal være inkluderet i projektprisen, og Ordregiver honorerer således ikke udgifter, som ikke er angivet i tilbudslisten.  Tilbudsgiver varetager omkostninger til 3.parter, når dette er nødvendigt under denne kontakt.

 

Udbuddet omfatter desuden et merkøb på målere med udstyr, samt tilhørende kommunikationsnetværk og hjemtagningssystem. Ovenstående udspecificeres i kravspecifikationen. Køb vil være betinget af forbrugerens accept af opsætning af målere.

 

Ordregiver forpligter sig i projektperioden, til at købe de i udbuddet omfattede produkter hos den valgte tilbudsgiver på de i nærværende udbudsmateriales nævnte vilkår. 

Det anførte forbrug inden for de enkelte produkttyper er skønnede mængder, udregnet på baggrund af statistik og forventede aktivitetsændringer. Det forventede årlige forbrug er således alene et estimat, som ikke er bindende for ordregiver.

 

Resultatet af nærværende udbudsforretning samt den faktiske driftssituation kan give anledning til ændringer. Ordregiver forpligter sig ikke ud over sit faktuelle behov.

 

Kravspecifikation for de af udbuddet omfattede produkter, services og drift- og licensaftaler fremgår af udbudsmaterialets kapitel 3.

 

Leverings- og betalingsbetingelser samt eventuelle optioner på aftaleforlængelse fremgår af kravspecifikationen og kontrakten.

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija