Parallelloppdrag Kolbotn sentrum

Informācija

Atklāts konkurss
18.02.2015 18:34 (GMT+02:00)

Pasūtītājs

Oppegård kommune Oppegård kommune
Kine Eide Kine Eide
Kolbotnvn 30
1411 Kolbotn
Norvēģija
944384081

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

Det utlyses tre parallelle oppdrag som skal belyse utviklingsmuligheter, potensiale, løsninger og planstrategier for utviklingen av Kolbotn sentrum. Oppegård kommune har ambisjoner om å utvikle et klimanøytralt bymiljø med høy arkitektonisk kvalitet. Det skal være god bokvalitet og lett å leve miljøvennlig. Ved å se helhetlig på utvikling av bebyggelse, transportsystem og utbyggingsstrategier, ønsker kommunen å realisere et bilfritt Kolbotn sentrum med korte avstander mellom ulike målpunkter. Målet er å motta konkrete, gjennomførbare og kreative forslag. Parallelloppdraget skal gi grunnlag for kommunens videre arbeid med en områderegulering.

På bakgrunn av anbudskonkurransen velger kommunen tre konsulentteam som parallelt får i oppdrag å jobbe med forslag til utviklingen av Kolbotn sentrum. Ideene som kommer frem i parallelloppdraget vil danne bakgrunnen for det videre reguleringsarbeidet. Det er derfor ønskelig at parallelloppdragene tar utgangspunkt i en utvikling av Kolbotn de neste 10-20 årene og kommer med ideer til hvordan det kan skapes et attraktivt kommunesentrum.



Kontraktstildeling
Tittel: Tildeling tilbud 1
Dato for kontraktstildeling: 18-01-2015
Antall mottatte tilbud: 24
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Eriksen Skajaa Arkitekter AS, St. Halvards plass 1, 0192 Oslo, NO. Nordic Office of Architecture AS, Postboks 7075 Majorstuen, 0306 Oslo, NO. Rodeo Arkitekter AS, Youngstorget 2 a, 0181 Oslo, NO.

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija