Kontrakt Vedr. Udviklings- og forskningsprojekt: Forskning i og praksisnær afdækning af digitale redskabers betydning for børns udvikling, trivsel og læring, delaftale 3.

Informācija

Atklāts konkurss
17.02.2015 09:06 (GMT+02:00)
24.03.2015 09:00

Pasūtītājs

Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale forhold Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale forhold
Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale forhold Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale forhold
Lars Hornung Bahn Lars Hornung Bahn
Holmens Kanal 22
1060 København K
Dānija

Piedāvājumu iesniegšanas termiņš ir beidzies.

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

Det er et overordnet formål for projektet at skabe mere konkret og praksisnær viden om de pædagogiske og læringsmæssige effekter af brugen af digitale redskaber i dagtilbud. Opgaven der hermed sendes i udbud, er en del af dette overordnede projekt.

Hele projektet består af tre delaftaler med tilhørende netværk. Det er udelukkende delaftale 3 der genudbydes i dette udbud.

Udbuddet består af nedenstående delaftale:

— Delaftale 3: Dannelse i en digital og global verden — digitale redskaber skal understøtte barnets lærings- og dannelsesproces.

De øvrige delaftaler som projektet består af, og som ikke er en del af dette udbud er:

— Delaftale 1: Alle har ret til at være en del af et fællesskab — digitale redskaber skal understøtte, at vi når alle børn, og de får tilpasse udfordringer.

— Delaftale 2: Leg og læring skal gå hånd i hånd — digitale redskaber skal understøtte en eksperimenterende tilgang, hvor barnet får udfoldet alle kompetencer.

Da delaftale 3 er en del af det samlede projekt, er det ikke muligt at beskrive opgaven selvstændigt, uden at inddrage beskrivelser af hele projektet. Der vil derfor flere steder i udbudsmaterialet være beskrivelser af det samlede projekt.

Opgaven består af at skabe den ovenfor nævnte viden i samarbejde med et allerede etableret dagtilbudsnetværk. Indenfor netværket skal forskning og praksis bringes sammen, og undersøge hvordan digitale redskaber kan understøtte børns læring, og hvordan kvaliteten af det pædagogiske arbejde kan øges ved brug af digitale redskaber. Det er tilbudsgiver, der har ansvaret for at skabe ny viden indenfor temaet, som netværket undersøger. Som afslutning på netværkets arbejde, skal tilbudsgiver udarbejde en 15-20 siders rapport. Derudover skal tilbudsgiver i fællesskab med den tilknyttede proceskonsulent udarbejde en sammenfatning af resultaterne og perspektivering for hele projektet. Dette er også en del af opgaven.

Der er tilknyttet en proceskonsulent til projektet, som har ansvaret for den overordnede projektledelse og koordinering mellem dette netværk og de to øvrige netværk, som er i gangsat. Det er endvidere proceskonsulentens ansvar at planlægge og praktisk afholde netværksmøder. Dette er ikke en del af den opgave, der sendes i udbud.

Netværket består af dagtilbudsledere, pædagogiske konsulenter mv. fra udvalgte kommuner.

Formålet med projektet er at opnå viden om:

— Hvilken betydning har brugen af digitale redskaber i dagtilbud for børns læring?

— Hvordan og under hvilke omstændigheder kan digitale redskaber i dagtilbud bedst muligt understøtte børns trivsel, udvikling og læring?

— Hvilke aspekter af læringen kan digitale redskaber understøtte?

— Hvordan kan digitale redskaber øge kvaliteten af det pædagogiske arbejde?

— Er der match mellem de digitale redskaber, som dagtilbuddene efterspørger, og dem, som markedet kan levere?

Proces.

I løbet af analyseperioden skal tilbudsgiver forske ud fra praksissituationer aftalt med netværket, således at tilbudsgiver fremkommer med resultater i forhold til projektets formål. Sideløbende med forskningen afholdes der to-tre netværksmøder, hvor tilbudsgiver og netværk forpligter sig til at formidle viden og sparre både indenfor og på tværs af netværkene. Som en afslutning på projektet deltager såvel tilbudsgiver som netværksdeltagere i en formidlingskonference afholdt af KL, hvor de præsenterer, hvad de er nået frem til i de forskellige netværk.

Det er et selvstændigt formål, at der løbende formidles viden fra projektet til praktikere og professionshøjskolerne med henblik på kompetenceudvikling af det pædagogiske personale.

Videndelingen vil blandt andet blive udbredt på KL's konferencer, via KL.dk, EMU Dagtilbud, SM.dk samt via de deltagende institutioners hjemmesider.

Projektet skal gennemføres i løbet af 2015, og forventes afsluttet ultimo 2015.

Tildelingen sker ud fra en vurdering af det bedste tilbud, jf. tildelingskriterierne i afsnit 2.6.

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija