Pro support plus på Dell teknologi

Informācija

03.02.2015 23:07 (GMT+02:00)

Pasūtītājs

Justis- og beredskapsdepartementet Justis- og beredskapsdepartementet
Bernt Roar Jansrud Bernt Jansrud
Postboks 8005 Dep
0030 Oslo
Norvēģija
972417831

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

Justis- og beredskapsdepartementet har intensjon om å inngå kontrakt med Dell Norge på Pro Support Plus bistand for å sikre kvalitet og tilgjengelighet for kritiske IKT tjenester hos Justis- og beredskapsdepartementet.

Dell vil bistå i utarbeidelse av leveranseplan, proaktive tjenester og etablering av løsninger på Dell teknologi. Dell Pro Support Plus sin tilnærming er å identifisere og løse potensielle utfordringer for å sikre at kritiske IKT tjenester hos Justis- og beredskapsdepartementet leverer en smidig, driftssikker og tilgjengelig plattform. Leveransene vil bestå av strategiske dokumenter og deling av relevant kunnskap som skal sikre at veivalg tas i tråd med Dell sin anbefalte utprøvde praksis.

Personell fra Dell Pro Support Plus får spesialtilpasset opplæring av produktutviklingsteamene om hvordan virksomheter kan planlegge, rulle ut, administrere og maksimaliser produktivitet for nåværende og fremtidige produkter. Ressursene har tilgang til utviklere som har innsikt og kompetanse på nåværende og fremtidige produkter. I tillegg vil det være mulig for spesialtilpasninger etter behov. Dette er kompetanse som er nødvendig for å sikre kvalitet og tilgjengelighet for kritiske IKT tjenester hos Justis- og beredskapsdepartementet.

Dell Pro Support Plus leverer 24x7 assistanse for kritiske problemer som måtte oppstå under bruk av Dell produkter der det er sannsynlig at problemet er forårsaket av Dell produkter. Justis- og beredskapsdepartementet mener at Dell er den eneste som kan tilby dette.

Dell Pro Support Plus tjenestene er sterkt knyttet opp mot evnen til å kunne forutsi hvordan produktene og teknologien vil utvikle seg, og denne kunnskapen finnes i mange tilfeller kun hos den som utvikler produktene. Man står derfor overfor en eneleverandørsituasjon.

Omfang og oppsummering av leveransen:

• Pro Support Plus bistand for å sikre kvalitet og tilgjengelighet for kritiske IKT tjenester hos Justis- og beredskapsdepartementet

• Tilgang til Dellressurser med spesialtilpasset opplæring av produktutviklingsteamene iht hvordan virksomheter kan planlegge, rulle ut, administrere og maksimaliser produktivitet for nåværende og fremtidig produkter.

• Kjøp av nødvendige komponenter som støtter opp rundt den investerte plattformen. Dette sett spesielt i sammenheng med utvidelser og tilpassninger etter behovsprøvde arkitekturendringer.

• Tilgang til lokale Dellressurser, samt internasjonale Dellresurser med innsikt og kompetanse på nåværende og fremtidige produkter.

• «Helsesjekk» med beste råd fra Dells referansebase

• Tilgang til de internasjonale Dell Pro Support Plus organisasjonene. Dette sikrer toveis overføring av kunnskap mellom Dells produktgrupper og engasjementet.

Avtalen vil ha en varighet på 3 år, med opsjon på ytterligere 3 år og en estimert verdi på 1.000.000,- eks. mva. Det tas sikte på å inngå avtale i februar 2015, med påfølgende leveranser fra mars 2015.



Kontraktstildeling
Tittel: Avtale om Pro Support Plus bistand fra Dell Norge
Dato for kontraktstildeling: 19-02-2015
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Dell AS861 272 702, Hoffsveien 1D, Oslo 0275, NO, Telefon: +47 67116800, Faks: +47 67116865, Nettadresse (URL): http://www.dell.no/.

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija