Udbud vedrørende personlig pleje og praktisk hjælp i Struer Kommune

Informācija

Atklāts konkurss
08.01.2014 17:11 (GMT+02:00)
17.02.2014 13:00 (GMT+02:00)

Pasūtītājs

Struer kommune Struer kommune
Marianne Lisbjerg Marianne Lisbjerg
Østergade 13-15
7600 Struer
Dānija

Piedāvājumu iesniegšanas termiņš ir beidzies.

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

Struer Kommune udbyder personlig pleje og praktisk hjælp. Der er tale om en bilag IIb tjenesteydelse, hvorfor de herfor gældende regler finder anvendelse.

Efter Lov om social service (Serviceloven) § 83 er kommunalbestyrelsen forpligtet til at skabe grundlag for, at borgere der er visiteret praktisk hjælp, personlig hjælp og pleje samt madservice i eget hjem, kan vælge mellem to eller flere leverandører af denne hjælp, hvoraf den ene leverandør kan være kommunal. Ordregiver udbyder ved nærværende udbud følgende af disse opgaver:

•Personlig pleje, herunder:

oHjælp til personlige hygiejne og hjælp til at indtage mad og drikke

•Støtte eller hjælp til nødvendige praktiske opgaver i hjemmet (praktisk hjælp), herunder:

oRengøring og tøjvask

Således er følgende ikke inkluderet:

•Madservice

Det bemærkes, at der endvidere kan ske delegering af grundlæggende ydelser efter sundhedslovens § 138. Disse ydelser kan delegeres af Struer Kommunes hjemmesygepleje, i det omfang det findes hensigtsmæssigt. Den valgte leverandør leverer alene delegerede grundlæggende ydelser efter sundhedslovens § 138, når en given borger er bevilget ydelser efter servicelovens § 83, og borgeren i den forbindelse har valgt leverandøren til at udføre den bevilgede hjælp.

Ordregiver har ca. 22.000 indbyggere. For yderligere information henvises til Ordregivers hjemmeside via linket: www.struer.dk/webtop/site.aspx?p=12143 og www.struer.dk/webtop/site.aspx?p=14895. Ordregiver arbejder ud fra en rehabiliterende tankegang. Medarbejderen yder hjælp til selvhjælp i et aktivt samarbejde med borgeren, hvor der tages udgangspunkt i borgerens ønsker og behov.

For nuværende er der foruden den kommunale hjemmepleje yderligere 8 tilknyttede leverandører hos Ordregiver, hvoraf 5 alene leverer praktisk hjælp. I 2012 fik 691 borgere leveret hjemmeplejeydelser og det samlede antal timer udgjorde 92.688.

De private leverandører har leveret ca. 32 % af de visiterede timer. Den procentvise andel af timer der leveres af den private leverandør, forventes at være den samme fremover.

Det forventes, at der som resultat af dette udbud indgås aftale med 1 privat leverandør foruden den kommunale hjemmepleje, således at der i alt er 2 leverandører, der varetager opgaveløsningen. Den kommunale hjemmepleje hos Ordregiver fortsætter således også efter gennemført udbud for herved at sikre forsyningssikkerheden samt for at fastholde viden i organisationen. Den kommunale leverandør vil uanfægtet af udbuddet blive afregnet til en pris, der afspejler den kommunale leverandørvirksomheds gennemsnitlige, langsigtede omkostninger ved at producere og levere de omfattede ydelser. Således deltager den kommunale leverandør ikke i tilbudsafgivelsen.

For yderligere detaljer vedrørende krav til anskaffelsen henvises til Kontraktbilag a – Kravspecifikation samt b - Kvalitetsstandarder, hvoraf følger Ordregivers fastsatte mindstekrav og kvalitetsstandarder. Det bemærkes i den forbindelse, at kvalitetsstandarderne behandles mindst én gang årligt, hvorfor tilbudsgiver skal være indstillet på ændringer som følge af den politiske proces.

Spørgsmål til udbuddet skal rettes til kontakt@tohv.dk.

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija