CMS system til ATP

Informācija

02 - Paziņojums par līgumu
Slēgts konkurss
11.12.2013 16:11 (GMT+02:00)
10.01.2014 14:00 (GMT+02:00)

Pasūtītājs

ATP= ATP=
Morten Bitsch Morten Bitsch
Kongens Vænge 8
3400 Hillerød
Dānija
13496803

Piedāvājumu iesniegšanas termiņš ir beidzies.

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

ATP er ved at videreudvikle og redesigne hjemmesiden www.atp.dk, som skifter karakter fra at være et selvbetjeningssite med log-in til at være et corporate website. Dette skifte sker i forbindelse med, at ATP’s ordningssider og selvbetjeningssider flytter over på www.borger.dk og www.virk.dk, så fremadrettet vil det hovedsageligt være koncerninformation om ATP, som vil ligge på det nye atp.dk. Samtidig vil informationerne på Udbetaling Danmarks hjemmeside målrettet professionelle interessenter blive flyttet over på det nye atp.dk.

Den nye hjemmeside vil blive udviklet i responsive design, og det forventes, at den skal lanceres ultimo august 2014. Endvidere vil ATP’s pensionsguide www.pensionforalle.dk også blive udviklet i responsive design.

I dag benyttes to forskellige CMS-systemer til hjemmesiderne under atp.dk-domænet* og pensionforalle.dk. Fremadrettet ønsker ATP at samle hjemmesiderne i ét nyt, fælles CMS-system. Der kan på sigt opstå mulighed for, at yderligere mindre sites under ATP Koncernen kan komme med ind i det nye CMS-system.

*Hjemmesider under atp.dk-domænet:

·  atp.dk (inkl. engelsk version)
·  ATP Fondmæglerselskab A/S
·  ATP Timberland Invest K/S
·  ATP Alternative Investments K/S
·  ATP's designmanual
·  ATP's udbudsportal
·  ATP's onboarding sites (interne HR-sider målrettet nye ATP-ansatte)

ATP ønsker at indgå en kontrakt vedrørende følgende ydelser:

1) Brugsret/licenser til:
·  Content Management System. I dag benyttes IBM-løsningen Web Content Management til atp.dk-hjemmesiderne og Umbraco CMS til pensionforalle.dk. Fremadrettet ønskes en ny samlet CMS-løsning til disse hjemmesider.
·  E-mailprogram/nyhedsmailsmodul, hvorfra ATP kan udsende nyhedsbreve og nyheder via bl.a. e-mail og RSS-feed. I dag benyttes Exact Target til pensionforalle.dk og IBM Notes/Domino nyhedsmodul til atp.dk. Fremadrettet ønskes et nyt E-mailprogram/ nyhedsmodul, som enten kan være selvstændigt software eller en del af CMS-systemet. Der ønskes endvidere mulighed for test af nyhedsbreve i de mest gængse e-mailklienter. I dag benyttes Litmus til test af nyhedsbreve fra pensionforalle.dk.
·  CRM-modul/system. I dag benyttes SugarCRM til pensionforalle.dk. Fremadrettet ønskes et CRM-modul/system, som både skal håndtere pensionforalle.dk og atp.dk. Der registreres typisk oplysninger som fx fulde navn, e-mail, postnummer, fødselsår, køn, erhvervsstatus, indkomst og samlevende status, som fx benyttes til lettere segmentering ifm. e-mailudsendelser fra pensionforalle.dk, og desuden opsamles data ifm. surveys på pensionforalle.dk i CRM-databasen. P.t. er der ca. 55.000 medlemmer/abonnenter af pensionforalle.dk, som modtager 1-2 nyhedsbreve om måneden, og ca. 7.000 abonnenter af nyhedsbreve fra atp.dk.
·  Surveyprogram/surveymodul, så ATP kan udvikle surveys på atp.dk og pensionforalle.dk – fx ifm. kampagner eller brugertests. I dag benyttes programmet SurveyGizmo til pensionforalle.dk.

Der er ingen integrationer mellem ovenstående udbudte systemer og ATP’s øvrige systemer til administration af ATP’s pensions- og sikringsordninger. Løsningen vil blive hostet af ATP’s hostingpartner, og det daglige driftsansvar vil ligge i ATP’s IT-afdeling. Implementering/ driftsoverdragelse af den nye løsning skal ske til ATP’s IT-afdeling.

2) Øvrige opgaver i form af:
·  frontend-udvikling af templates til CMS-systemet i responsive design (ATP leverer i samarbejde med bureauet Hjaltelin Stahl færdigt design (responsive design) i form af Photoshop-filer for atp.dk og pensionforalle.dk.).
·  konfiguration og opsætning af CMS-system.
·  frontend-udvikling af templates til nyhedsbrevsystem.
·  konfiguration og opsætning af CRM-system samt migrering af eksisterende CRM-database.
·  forberedelse til integration mellem den nye løsning og ATP’s eksisterende løsninger: bl.a. HR-managerjobsystem og udstilling af data (kvartals- halvårs- og årsrapporter) fra SAS Institute (Statistical Analysis System).
·  ad hoc udvikling i sammenhæng med ovenstående opgaver. 

3) Konsulentydelser, hvor tilbudsgiveren skal bistå ATP’s IT-afdeling med hjælp til opgaver som fx:

·  udvikling, drift og support
·  undervisning i systemerne

Tilbudsgiveren må gerne benytte sig af underleverandører, men ATP’s eneste kontaktpunkt skal være Tilbudsgiveren. Tilbudsgiveren vil indgå i et tæt samarbejde med ATP’s IT-afdeling. En del af samarbejdet vil være on-site i ATP’s IT-afdeling i Allerød.

ATP’s kommunikationsafdeling samt udvalgte webredaktører fra den øvrige forretning har ansvaret for at producere og lægge ”content” ind i CMS-systemet samt for at producere og udsende nyhedsbreve. Udsendelsen af nyhedsbreve vil ske med assistance fra ATP’s IT-afdeling og Tilbudsgiveren.

Iepirkuma dokumentācija

Nosaukums Izmērs
Spørgsmål vedr udvælgelse -END.docx 43 KB
Tro og love erklæring - END.docx 33 KB

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija