Bygherrerådgivning ifm. byudvikling og klimatilpasning i Kongebrovej-kvarteret i Middelfart

Informācija

02 - Paziņojums par līgumu
Slēgts konkurss
21.10.2013 15:17 (GMT+03:00)
21.11.2013 13:00 (GMT+02:00)
21.11.2013 13:00 (GMT+02:00)

Pasūtītājs

SamAqua SamAqua
Charlotte Hardam Charlotte Hardam
1

Piedāvājumu iesniegšanas termiņš ir beidzies.

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

SamAqua udbyder på vegne af én af sine ejere (Middelfart Spildevand), Bygherrerådgivning i forbindelse med byudvikling og klimatilpasning i kvarteret omkring Kongebrovej, Middelfart 

Om SamAqua A/S
SamAqua leverer serviceydelser til forsyningsvirksomheder, som på samme tid både er vores ejere og kunder. Vores afsæt har været IT-ydelser. Herfra er vores opgaver pt. vokset til også at omfatte kommunikation, Indkøb og Lønadministration. 9 af selskaberne har commited sig til indkøbssamarbejdet.

SamAqua er et shared service selskab, der levere serviceydelser til forsyningsvirksomheder. Selskabet har 10 medarbejdere. SamAqua er ejet af VandCenter Syd, Vand og Affald, Middelfart Spildevand, Fredericia spildevand, Kolding Spildevand, Ærø vand, Nyborg forsyning, Assens forsyning og Kerteminde Forsyning. For yderligere information se evt. www.samaqua.dk.

Organisation
Middelfart Spildevand har kapacitet til at rense spildevand fra ca. 63.000 personer fordelt på renseanlæg i Middelfart, Nørre Aaby, Gelsted, Ejby, Brenderup og Husby. For yderligere information se evt. http://www.middelfartspildevand.dk

Omfang af opgaven
Kontrakten omhandler bygherrerådgivning i forbindelse med byudvikling og klimatilpasning i kvarteret omkring Kongebrovej i Middelfart – ’Byudvikling gennem klimatilpasning i Middelfart - Danmarks smukkeste klimatilpasning’. Projektet gennemføres som et partnerskab mellem Middelfart Spildevand, Middelfart Kommune og Realdania.

Overordnet beskrivelse af projektet:
Det overordnede mål med projektet ’Byudvikling gennem klimatilpasning i Middelfart - Danmarks Smukkeste Klimatilpasning’ er at gennemføre en klimatilpasning i Middelfart, der samtidig skaber en social og aktivitetsmæssig merværdi, hvor klimatilpasning bruges som en løftestang for den samlede byudvikling og dermed udgør et demonstrationsprojekt for andre kommuner og forsyninger med lignende udfordringer. Middelfart ser klimatilpasning som en væsentlig drivkraft for - og en vigtig finansieringskilde til – fremtidens byudvikling. Projektet tænkes således at bidrage til udviklingen af en klimarobust, sjovere, grønnere, sundere og smukkere by ved at håndtere regnvandet på overfladen, som supplement til installationer i jorden. Regnvandet skal gøres til et synligt element i bybilledet. En af forudsætningerne for at kunne håndtere al regnvandet på overfladen er, at både offentlige og private arealer tages i brug. Derfor er der fra start lagt op til en aktiv dialog med områdets borgere og øvrige brugere/intressenter.

Projektområdet er på godt 450.000 m2 og har en højdeforskel på omkring 38 meter – fra kote 40 til kote 2 ved Havnegade. Området strækker sig fra villakvartererne i Middelfarts vestlige udkant, gennem den centrale by og til den gamle bydel ved havnen. Dermed repræsenteres nogle væsentlige områdetyper, herunder nyere parcelhuskvarterer, villakvarterer, rekreative områder, en kirkegård, en historisk allé, et ældrecenter, lejeboliger samt byens historiske bykerne.

Klimatilpasningen skal udnyttes til at skabe et kvarter, der er grønnere, sjovere og sundere. Det kan f.eks. ske gennem nye, grønne udformede veje, hvor bilernes hastighed sænkes, således at det bliver både tryggere og sjovere at færdes til fods eller på cykel.

Det er visionen, at arbejdsformen, de konkrete løsninger og løsningsprincipperne samt samarbejdet mellem Middelfart Spildevand, Middelfart Kommune og borgerinddragelsesprocessen, særligt målrettet klimatilpasningsprojekter, skal fungere som inspiration for fremtidens arbejde med kombinationen af byudvikling og klimatilpasning – ikke bare i Middelfart, men også nationalt og internationalt.

Middelfart Spildevand har gennemført et forprojekt i forhold til design af virkemidler til håndtering af regnvand i projektområdet og med udgangspunkt i dette forprojekt skal bygherrerådgiveren blandt andet forestå udskrivning og gennemførelse af arkitektkonkurrence med efterfølgende evaluering og gennemførelse af projektet/projekterne.

Ordregivers forventninger til en fremtidig bygherrerådgiver:
Bygherrerådgiveren skal bistå bygherren i forhold til ledelse og styring af hele processen i forhold til aktiviteter, tid og ressourcer fra vision til realisering/anlæg og drift. Bygherrerådgiveren skal bistå bygherren i forhold til ledelse af projektet i en kompleks og politisk styret projektorganisation med udgangspunkt i en dialogbaseret projektudvikling. Projektorganisationen vil bestå af arkitekter, rådgivende ingeniører, øvrige konsulenter, forskere, borgergrupper m.fl. Bygherrerådgiveren forventes at have stor erfaring med styring og koordinering af komplekse projekter med stor grad af innovation og innovative samarbejdsformer samt traditionel afrapportering til projektgruppe og styregruppe hos bygherren, hvad angår kvalitet, tid og økonomi.

Bygherrerådgiveren skal sørge for, at afvikling af det samlede projekt igennem alle projektets faser administreres i overensstemmelse med princippet om forsvarlig økonomisk forvaltning, dvs. i overensstemmelse med principperne om sparsommelighed, produktivitet og effektivitet. Det skal altid kunne sandsynliggøres, at afholdelsen af en omkostning har tilført projektet en relevant modydelse og at der er et rimeligt forhold mellem pris, kvalitet og ydelse.

I projektet indgår, som en væsentlig del, forhold/proces omkring inddragelse af borgere og slutbrugere. Proces vedr. inddragelse af borger og slutbrugere varetages af eksterne konsulenter med egen kontrakt med bygherren og bygherrerådgiveren skal i den forbindelse bistå bygherren i forhold til at være katalysator for, at denne proces forløber i takt med aftalte tidsterminer for projektet i øvrigt.

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija