Invitasjon forhåndskonferanse vaktmestertjenester og mulig Facility Management avtale

Informācija

11.07.2013 12:20 (GMT+03:00)

Pasūtītājs

Oslo kommune Boligbygg Oslo KF Oslo kommune Boligbygg Oslo KF
Ingfrid Dietrichson Ingfrid Dietrichson
juridisk- og anskaffelsesfaglig stab, Postboks 1192, Sentrum, Wergelandsveien 1-3, 0167 Oslo,
0107 Oslo
Norvēģija

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

Boligbygg Oslo KF er et kommunalt foretak i Oslo kommune som drifter, forvalter, eier og leier ut kommunale boliger. Foretaket har ca 10 500 boliger, det bor ca 30.000 mennesker hos oss, totalt ca 900.000 m², leieinntekter på ca 1 milliard kroner, og dette gjør oss til landets største boligutleier!

Boligbygg skal høsten 2013 lyse ut avtale om vaktmestertjenester inkludert avfallshåndtering. Dette er i dag en avtale med en verdi på ca 15-18 MNOK årlig, fremtidig verdi vil avhenge av besluttet omfang og kvalitetsnivå.

Boligbygg vurderer samtidig, for en tredjedel av byen, å forsøke en facility managementavtale eller en avtale hvor en hovedleverandør administrerer hovedvekten av Boligbyggs driftsavtaler. Tjenestene som vil inngå her er vaktmestertjenester, avfallshåndtering, snøbrøyting, istappfjerning, grøntarbeider, samt oppfølging av avtalepart på blant annet renhold av fellesarealer og andre serviceavtaler. For den resterende delen av byen vil det fortsatt være ulike avtaleparter for de enkelte tjenestene. Boligbygg ønsker i forkant av utlysning av konkurranse undersøke hva markedet tenker om en slik type avtale, om interessen er tilstede og om markedet er stort nok til at flere vil konkurrere om å få avtalen(e).

Leverandørkonferansen vil gjennomføres fredag 23.08.2013 kl 10-12. Det vil bli gitt en presentasjon av Boligbygg, innholdet i avtalene, historisk tilbakeblikk, nåværende situasjon, tanker om fremtidige avtaler. Det vil bli gitt anledning til dialog og spørsmål i plenum, samt mulighet for samtaler og idéutveksling på enerom i etterkant av presentasjonen.

Hvis dere ønsker å delta, send påmelding med antall deltakere til: ingfrid.dietrichson@bby.oslo.kommune.no senest fredag 16.08.2013 kl 12.00.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=300830.

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija