Utvidelse og utbedring av bro over Langfjorden, Sør-Varanger kommune

Informācija

Atklāts konkurss
07.06.2013 15:56 (GMT+03:00)
03.07.2013 13:00 (GMT+03:00)
01.07.2013 01:00 (GMT+03:00)

Pasūtītājs

Sør-Varanger kommune Sør-Varanger kommune
Ivar Kaski Ivar Kaski
Postboks 406,
9915 Kirkenes
Norvēģija

Piedāvājumu iesniegšanas termiņš ir beidzies.

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

Sør-Varanger kommune har til hensikt å utvide Langfjordbrua i bredderetning med et 3m bredt gangfelt. Brua består av 5 spenn med samlet lengde 96m. Utvidelsen består av bærende prefabbjelker med betongdekke. Det forutsettes benyttet permanente forskalingselementer i betong som påstøpes. Underbygning består av peler og tverrbjelker som ble etablert i første byggetrinn i 1977. Levering av brubjelkene vil bli tiltransportert entreprisen etter levering: Oppdelingen er nødvendig i forhold til fremdrift og lang leveringstid på prefabbjelkene. Hensikten med utvidelsen er å etablere gangfelt over bruen. Eksisterende rekkverk skal skiftes ut og nytt rekkverk mellom kjørefelt og gangbru etableres. I tillegg består entreprisen av en rehab-jobb. Eksisterende brudekke og landfester av betong skal rehabiliteres. I hovedsak omfatter rehabjobben at korrosjonskadet armering må utbedres. Rehab-arbeidet omfatter også utskifting av fuger i spennet og ved det ene landfestet. Nærmere beskrivelse av arbeidsomfanget fremgår av utarbeidet teknisk beskrivelse. Tiltakshaver har til hensikt å få arbeidet utført høsten 2013. Det gjøres oppmerksom på at bruen skal være i drift i byggeperioden. Perioder med stenging i forbindelse med montering av bjelker og betong-forskalingselementer, må minimeres. Når eksisterende brudekke skal rehabiliteres skal gangbruen benyttes som kjørefelt for personbiler mens tyngre kjøretøy skal kunne benytte eksisterende brudekke i gitte tidsintervaller. Nødvendige hensyn og tilrettelegging for avvikling av trafikk i byggeperioden må ivaretas og følges opp i denne entreprisen.

Anbudsbefaring: Den 13.juni.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=296117.

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija