"Mobility of Researchers and Knowledge Transfer in the Nordic Region"

Informācija

Atklāts konkurss
09.07.2012 16:18 (GMT+03:00)
07.09.2012 14:00 (GMT+03:00)

Pasūtītājs

NordForsk NordForsk
Marianne Røgeberg Marianne Røgeberg
Stensberggata 25,
0170 OSLO
Norvēģija

Piedāvājumu iesniegšanas termiņš ir beidzies.

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

NordForsk utlyser herved et oppdrag for å analysere forskermobilitet i Norden (mønstre av mobilitet, rammebetingelser, insentiver og trender). Vi inviterer interesserte leverandører (forskningsinstitutter, konsulentforetak og lignende) til å levere tilbud på utførelsen av dette prosjektet. Prosjektets overordnede mål er en analyse av mobilitetsmønstre blant nordiske forskere, inkludert mønstre/trender når det gjelder mobilitet og kunnskapsoverføring mellom akademia og næringslivet i Norden, for å identifisere drivkrefter for mobilitet og gode nordiske eksempler så vel som barrierer for mobilitet. Studien skal danne grunnlaget for å vurdere eventuelle felles nordiske initiativ for å fremme forskermobilitet og mobilitet mellom akademia og næringsliv i Norden. Anbefalinger om eventuelle nordiske initiativ bør derfor inngå som en del av arbeidet.

Studien skal ta utgangspunkt i og bygge videre på analysen «Mobility Patterns and Career Paths of EU Researchers”, som ble levert til Europakommisjonen (DG Research) in 2010 (også kalt “ MORE-studien”), og fokusere på en mer dyptgående analyse av landene i Norden. Europakommisjonens oppfølger til MORE-studien, «MORE2» bør også danne et utgangspunkt for prosjektet, for å sikre synergieffekter og unngå dobbeltarbeid. For nærmere informasjon om MORE-studien og MORE2, se www.researchersmobility.eu og www.more-2.eu.

DET HENVISES TIL konkurransegrunnlaget for den fullstendige beskrivelsen av anskaffelsen, se vedlegg "Mobility analysis - the Competition basis"

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=262924.

Iepirkuma dokumentācija

Nosaukums Izmērs
Mobility_analysis_-_the_Competition_basis.pdf 931 KB

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija