42-UDE-2011 kurs for fagkoordinatorer i naturfag

Informācija

Atklāts konkurss
18.01.2012 08:49 (GMT+02:00)
09.02.2012 13:00 (GMT+02:00)

Pasūtītājs

Oslo kommune Utdanningsetaten Oslo kommune Utdanningsetaten
Avdeling for pedagogisk utvikling og kvalitet
Strømsveien 102, v/Arkiv 9. et
0602 Oslo
Norvēģija

Piedāvājumu iesniegšanas termiņš ir beidzies.

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

Osloskolen har utfordringer knyttet til å etablere gode og forsvarlige rutiner rundt undervisning og læring i naturfaget. På bakgrunn av dette ser UDA at det er behov for å styrke samarbeidet og fellesskapet rundt naturfaget på den enkelte skole, og gi skolene veiledning i å etablere rutiner og gode rammevilkår for å drive god naturfagsundervisning. Det er også behov for å bygge opp kunnskap og bevissthet på den enkelte skole. I ytterste konsekvens kan det oppstå farlige situasjoner på skolene i forbindelse med sikkerhet på laboratoriet/forberedelsesrom og oppbevaring av utstyr dersom kunnskapen er mangelfull.

Utdanningsadministrasjonen ønsker å tilby skolene å videreutvikle sin kompetanse. Hovedfokuset skal være på hvordan skolene kan bedre rammevilkårene for å øke kvaliteten på naturfagundervisningen og bevisstgjøre ansvaret knyttet til forberedelsesrom og kjemikaliehåndtering spesielt. På bakgrunn av dette ser UDA at det er behov for å styrke samarbeidet og fellesskapet rundt naturfaget på den enkelte skole, og gi skolene veiledning i å etablere rutiner og gode rammevilkår for å drive god naturfagsundervisning. UDE ønsker gjennom dette å gi et tilbud slik at skolene over tid kan bygge opp denne kompetansen, og styrke skolens koordinering og faglig innsats i faget. Målet med kursinnsatsen er å gi nødvendig kunnskap om og veiledning i hvordan denne jobben kan planlegges og gjennomføres bedre, og om risikovurdering og sikkerhet knyttet til kjemikalier (gjelder ikke barneskolene). En fagperson fra hver av skolene i Oslo vi få denne opplæringen. I tillegg vil ledelsen ved skolene også måtte delta på deler av kursene.

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija