Transporttjenester, rammeavtale

Informācija

eForm 16 Contract notice — standard regime
Atklāts konkurss
31.07.2024 10:05 (GMT+03:00)
23.08.2024 13:00 (GMT+03:00)
16.08.2024 13:00 (GMT+03:00)
09.08.2024 13:00 (GMT+03:00)

Pasūtītājs

Dønna kommune Dønna kommune
Geir Berglund Geir Berglund
Krunhaugen 1
8820 Dønna
Norvēģija
945114878

Piedāvājumu iesniegšanas termiņš ir beidzies.

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

Dønna kommunes transportbehov er todelt.  Kommunen har behov for å kjøpe tjenester knyttet til transport av flyktninger med barn, som er bosatt slik at det ikke er mulig å både levere/hente barn i barnehage/SFO/skole og selv komme seg til voksenopplæring ved bruk av offentlig kommunikasjon. Tilbudet gjelder flyktninger uten tilgang på egen bil og offentlig transporttilbud, og som bor minst 3 km fra
undervisningssted/barnehagetilbud/SFO/skole.

Kommunestyret i Dønna har vedtatt at det skal etableres en transportordning for kommunens innbyggere som skal bidra til å forebygge og avhjelpe utenforskap.  Transportordningen gjelder for alle innbyggere som ikke har tilgang på egen bil, og gjelder reise til/fra fritidsaktiviteter i tidsrommet 07.00 til 21.00.  

Det er en forutsetning at brukerne av denne tjenesten skal betale en egenandel per passasjer for transporten tilsvarende bussbillett i sone 1 i Nordland.  Per juli 2024 er dette en sats på 39 kroner for voksen, og 20 kroner for barn/student/honnør.  Det er leverandøren av transporttjenester som skal kreve inn egenandelen, og trekke disse inntektene fra fakturagrunnlaget til kommunen.

Felles for begge ordninger er at bestilling av transportoppdrag skal skje så tidlig som mulig, og senest 24 timer før transportoppdraget.  Bestilling skal være skriftlig og med hjemmel i vedtak.  

Brukere av transporttjenesten har selv ansvar for å avbestille transportoppdraget direkte mot leverandør av transporttjenester dersom forutsetningene for oppdraget ikke lenger er til stede.

Transportordningene gjelder kun for transport på vei, ikke for sjøtransport.  Tjenesten er basert på at den kan løses ved bruk av ett kjøretøy, og brukere må derfor påregne at de må tilpasse avreisetidspunkt slik at kapasiteten på bilen kan brukes best mulig.  Siden det bare er ett kjøretøy i transportordningen vil avreisetidspunkt også bli påvirket av om det blir nødvendig å kjøre flere turer for å gjennomføre transportoppdraget.

Oppdragsgiver ønsker seg erfarne sjåfører som er vant til liknende kjøringer. Personalet som tilbys skal ha gode samarbeidsevner, og kunne tilpasse seg oppdragene og passasjerenes behov. På oppdragsgivers forespørsel skal leverandøren kunne fremlegge vandelsattest for sine sjåfører. Oppdragsgiver er avhengig av stabilt personell fra leverandør med faste sjåfører i størst mulig grad. Leverandøren skal varsle utskiftninger av sjåfører til oppdragsgiver. Oppdragsgiver kan kreve at tilbyder skifter ut personell dersom det anses nødvendig.
Leverandøren skal i rett tid innhente og opprettholde de godkjennelser og tillatelser som er nødvendig for å gjennomføre oppdrag på rammeavtalen. Dette dekkes for egen kostnad av leverandøren.

Leverandør er ansvarlig for at kjøretøyene og sjåførene har de offentlige godkjenninger, sertifikater og lignende som er nødvendig for gjennomføring av leveransene. Oppdragsgiver har på anmodning rett til å kontrollere slike opplysninger. Alle kjøretøy skal være utstyrt med sikringsutstyr, Leverandør skal ha barnestoler for ulike aldersgrupper tilgjengelig.

Ved oppmøte på kjøreoppdrag og faste kjøringer skal kjøretøyene være rengjort innvendig. All formell muntlig og skriftlig kommunikasjon i gjennomføringen av avtalen skal skje på norsk.

Oppdragsgiver er opptatt av at veitransport utføres så miljøvennlig som mulig. Elektriske kjøretøy vil vurderes som mer miljøvennlige enn kjøretøy med fossile drivstoff. Tilsvarende vil kjøring av 1-4 passasjerer med personbil vurderes som mer miljøvennlig enn kjøring med større kjøretøy.

Kjente og faste behov vil avtales med valgte leverandør(er) så god tid i forveien som det er praktisk mulig.
Oppdragsgiver er opptatt av at transportene har minst mulig miljøbelastning. Tilbud vil bli evaluert etter tilbyders nåværende og fremtidige andel nullutslippskjøretøy. Se punkt 1.2.3.

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija