24/01139 Instrument for ekstraksjon av DNA/RNA fra virus med forbruksvarer og service - FHI

Informācija

eForm 16 Contract notice — standard regime
Atklāts konkurss
30.08.2024 10:16 (GMT+03:00)
07.10.2024 13:00 (GMT+03:00)
30.09.2024 13:00 (GMT+03:00)

Pasūtītājs

Norsk Helsenett SF Norsk Helsenett SF
Frode Kristiansen Frode Kristiansen
Abels gate 9
Postboks 6123, 7435 TRONDHEIM

7030 TRONDHEIM
Norvēģija
994598759

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

Avdeling for virologi ved Folkehelseinstituttet skal anskaffe et ekstraksjonsinstrument som muliggjør ekstraksjon av DNA og RNA fra virus i ulike prøvematerialer for videre molekylære analyser som PCR og sekvensering/NGS. Hovedsakelig er instrumentet tiltenkt ekstraksjon av hepatittvirus, men andre virus vil også være aktuelt. Ekstraksjonsplattformen skal være spesielt godt egnet for ekstraksjon av virus  (i.e. hepatitt A, B, C, D og E) fra plasma og serum (i 2023 ble det ved FHI utført nukleinsyreekstraksjon av ca. 1000 hepatitvirusprøver; ca. 600 for RNA og 400 for DNA for videre PCR-analyser og sekvensering/NGS, men antallet vil variere avhengig av prosjekt og antall innsendte prøver). Videre bør instrumentet også være egnet for ekstraksjon av virus-DNA/RNA fra prøvematerialer som urin, spytt, fæces, LBC (liquid based cytology - celleprøver fra cervix), ferskt vev og formalinfiksert vev. Det vil legges vekt på at instrumentet er fleksibelt med tanke på prøvevolum, eluatvolum og antall prøver som kan ekstraheres samtidig. Instrumentet skal kunne analysere minimum 24 prøver samtidig, og ekstraksjonsprosessen bør være mest mulig automatisert. Det er ikke ønskelig med et stort instrument, både pga. begrenset plass i laboratoriet og  begrenset antall prøver, så plasseffektivt utstyr vil vektlegges (i.e. “bench-top” instrument).

Input prøvevolum (inkl. dødvolum) bør være på 500µl eller mindre. Fleksibelt input-volum eller ulike protokoller for eksempel 200, 500 og 1000ul er tilstrekkelig. Fleksibelt elueringsvolum er ønskelig, ideelt helt ned til 50µl, eller lavere. Det vil også legges vekt på sporbarhet av prøver og kit. Her er det ønskelig med barkodeleser og/eller mulighet for import/eksport av prøveID til/fra LIMS. Pris per prøve skal i størst mulig grad være uavhengig av antall prøver som settes opp. Det er ønskelig med dokumentasjon fra studier som viser sammenlikning av ekstraksjonsutbyttet for hepatittvirus mot en av de vanligste ekstraksjonsplattformer, slik som MagNApure96, easyMAG/eMAG eller QIAamp-kit, samt egnethet for NGS-analyser. I tillegg ønsker FHI å gjennomføre en sammenlignende uttesting av alle leverandører i konkurransen, slik at leverandører som ønsker å være med i konkurransen må kunne oppfylle følgende kriterie:  

  • Gi FHI mulighet til å sende prøvemateriale til Leverandøren (eller til bruker-laboratorium etter instruksjoner fra Leverandøren) som videre utfører ekstraksjon av inntill 48 hepatittvirusprøver (serum/plasma) og sender eluat tilbake til FHI

VIKTIG:
Prøver for uttesting vil være tilgjengelig for leverandør hos FHI fra og med dag to etter innleveringsfrist. Uttestingene (ekstraksjon av inntill 48 hepatittprøver) skal utføres i løpet av uke 42-43 og eluat leveres FHI innen 25.10.2024 kl 12:00.  Etter denne dato vil FHI utføre videre uttestinger av eluatene m.t.p. virusutbytte og egnethet for tiltenkt bruk. Dette resultatet vil ha stor betydning i valget av ektraksjonsplattform. 

Det vil henholdvis bli inngått en varekjøpsavtale for instrumentet og en rammeavtale for forbruksmateriell/reagenser.

Dynamic documents

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija