Anskaffelse av programvaren HMS-reg til Sarpsborg kommune

Informācija

Negotiated procedure without prior call for competition
18.07.2024 17:25 (GMT+03:00)

Pasūtītājs

Sarpsborg kommune Sarpsborg kommune
Venera Mehmeti Venera Mehmeti
Postboks 237
1702 Sarpsborg
Norvēģija
938801363

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

Sarpsborg kommune ønsker å inngå avtale om et system som er utviklet for å motvirke arbeidslivskriminalitet og sosial dumping og for å fremme seriøsitet i næringen. Kommunen ønsker å ha mulighet til å skaffe bedre oversikt og kontroll over sine prosjekter/avtaler uavhengig av utførende entreprenør/leverandør.

Kommunen er opptatt av å hindre at useriøse tjenestetilbydere og leverandører får oppdrag for Sarpsborg kommune, samt følge opp seriøsitetsbestemmelsene til kommunen.

Sarpsborg kommune har foretatt undersøkelser av markedet, og undersøkelsene viser at det er kun en leverandør som kan levere den etterspurte løsningen, basert på de kravene som kommunen stiller.

Sarpsborg kommune har derfor intensjon om å inngå et løpende tjenestekjøp avtale med HMSREG AS om levering av programvaren HMSREG som er et skybasert digitalt verktøy, uten kunngjøring av konkurranse.

HMS reg er en digital verktøy/løsning som samler informasjon om byggeprosjektene, inkludert informasjon om leverandører og den enkelte ansatte. Systemet skal kunne krysskoble informasjonen firmaene / leverandørene selv legger inn med opplysninger hos Arbeidstilsynet, Skatteetaten og Brønnøysundregisteret. Denne krysskoblingen skal også gjøres for underleverandører. Alt fra skatteattester til fagbrev skal være registrert på samme sted. Systemet skal i sanntid vise hvilke adgangskort som benyttes på den enkelte byggeplass. Ved uregelmessigheter skal det komme opp et varsel. Tjenesten inkluderer integrasjonsløsning som kan benyttes av ulike leverandører av adgangskontroll-løsninger til å levere data til HMSREG , samt integrasjon mot Enhetsregisteret, StartBANK og HMS kort-databasen.

Verktøyet skal også benyttes til vernerunder i byggeprosjekter samt til å følge opp aktiviteten på drifts- og vedlikeholdsavtaler (rammeavtaler) gjennom funksjonalitetene vernerunder og rammeavtaler.

Anskaffelsen ligger utenfor virkeområdet til anskaffelsesforskriften.

Hjemmel: Intensjonskunngjøringen er hjemlet i FOA §21-5 jf. § 13-4 idet anskaffelsen gjelder ytelser som bare en bestemt leverandør kan levere.

Eventuelle innsigelser bes rettet innen 21 dager etter kunngjøring.

Avtalens verdi pr. år. 350 000,-

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija