Jyväskylän yliopiston T-rakennuksen kulunvalvontajärjestelmä asennuksineen ja kahden rakennuksen kulunvalvontajärjestelmän ylläpitopalvelu

Informācija

Atklāts konkurss
08.07.2024 09:45 (GMT+03:00)
06.09.2024 16:15 (GMT+03:00)

Pasūtītājs

Jyväskylän yliopisto Jyväskylän yliopisto
Seminaarinkatu 15
40014 Jyväskylän yliopisto
Somija
0245894-7

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

Kulunvalvontajärjestelmien asennus tehdään nykyisen kulunvalvontajärjestelmän (Esmikko 4) olemassa olevaan kaapelointiin ja keskuslaitteet sijoitetaan nykyisen kulunvalvontajärjestelmän keskuslaitteiden tilalle. Hankittavan järjestelmän tulee ohjata rakennuksessa olevaa HHL-merkkistä murtoilmaisinjärjestelmää. Hankinta sisältää tarvittavat ohjelmistot ja lisenssit, järjestelmän komponenttien asentamisen, oviympäristön kytkentätyöt, järjestelmien konfigurointi-, määrittely- ja ohjelmointityöt, luovutusdokumentaation sekä huollon ja ylläpidon sekä vian selvitykset komponenttien takuuaikana, joka on 24 kuukautta. Kulunvalvontajärjestelmä toimitetaan täyteen toimintakuntoon asennettuna ja liitetään asiakkaan olemassa olevalla palvelimella olevaan Abloy OS-kulunvalvontajärjestelmään.
Rakennuksen kulunvalvottujen ovien määrä on 48 kappaletta ja kohteessa on 49 kappaletta langattomia Aperio kulunvalvottuja ovia. Lisäksi hissi on kulunvalvottu. Kaapeloitujen kulunvalvontaovien ja hissin kulunvalvonnan lukijat vaihdetaan. Lopullinen kulunvalvottujen ovien kokonaismäärä voi vaihtua, jolloin tarjouksessa pyydetyt ovikohtaiset hinnat sitovat tarjoajaa. T-rakennukseen saatetaan tehdä lisätöitä kulunvalvonnan osalta kahdeksan (8) Aperio-oven verran.
Kirjaston (B-rakennus) osalta kulunvalvottu ovimäärä on 148 ovea.
Kiinnostuneet yritykset, jotka toimittavat kulunvalvonta- ja murtohälytysjärjestelmiä, voivat varata tutustumisajan sähköpostiosoitteesta kirjaamo@jyu.fi. Sähköposteihin tulee laittaa otsikkoon kilpailutuksen diaarinumero 712/02.03.00.00/2024. Lisäksi viestitsä tulee kertoa y-tunnus ja tutustumiskäynnille osallistuvien henkilöiden nimet. Tutustuminen järjestetään viikolla 34, jolloin on mahdollista käydä läpi T-rakennuksen nykyinen asennus sekä tutustua kirjastoon (B-rakennus) aiemmin asennettuun järjestelmään. Asennuksen jälkeen molemmat rakennukset kuuluvat huollon ja ylläpidon piiriin.
Kohteesta on mahdollista pyytää nykyisen järjestelmän dokumentaatiota tarjouslaskelmaa varten tutustumiskäynnin jälkeen. Dokumentit ovat luottamuksellisia ja niitä tulee käyttää ainoastaan tarjousten laskentaan ja ne tulee tuhota viimeistään laskennan jälkeen. Dokumentit toimitetaan ainoastaan kohteeseen tutustuneille tarjoajille, jotka allekirjoittavat salassapitosopimuksen hankintayksikön kanssa. Salassapitospimus allekirjoitetaan ennen kohteeseen tutustumista.
Hankinnan takuuaikaisen huollon tarkoituksena on pitää hankittavan (T-rakennus) ja olemassa olevan (B-rakennus / Kirjasto) järjestelmän toiminta siinä kunnossa, kun ne on vastaanotettu hyväksytysti käyttöönoton alussa.
Järjestelmän vikatilanteessa tarjoajalta edellytetään dokumentoinnin sisältävää vikailmoitusten vastaanottojärjestelmää, jonka tulee toimia 24/7.
Hankintaan sisältyy kulunvalvontajärjestelmän vuosihuolto, joka hinnoitellaan urakkahintana.
Järjestelmä tarkistetaan, huolletaan ja raportoidaan kerran vuodessa yliopiston määrittelemänä ajankohtana. Ennakoiva vuosihuolto sisältää akkujen ja virransyöttölähteiden tarkastuksen. Vuosihuollossa tarkastetaan, että ovien tila-, ohjaus- ja hälytystiedot välittyvät oikein järjestelmään. Vuosihuollossa tehdään rakennuskohtainen off-line tilatarkastus. Tarkastuksessa katkaistaan yhden päätelaitteen verkkoyhteys sekä verkkovirta. Sen jälkeen tarkistetaan, että kulku onnistuu päätelaitteen piirissä olevista ovista.
Ennakoivan vuosihuollon yhteydessä havainnoiduista korjaustarpeista ja niiden kustannuksista raportoidaan kirjallisesti. Korjaustöitä ei saa aloittaa ennen tilaajan kirjallista hyväksymistä.
Hankinnan kohteen kriteereissä mainitusta tuotekoodeista näkyy nyt käytössä oleva tuote. Tarjotun tuotteen tulee olla nimetty tuote tai vastaava 100 % yhteensopiva ja samaan käyttötarkoitukseen tarkoitetu tuote.
Poistettavat kulunvalvonnan keskuslaitteet jäävät hankintayksikön omistukseen ja ne pitää irrottaa ehjänä.

 

Iepirkuma dokumentācija

Nosaukums Izmērs
Jyväskylän yliopiston T-rakennuksen kulunvalvontajärjestelmä asennuksineen ja kahden rakennuksen kulunvalvontajärjestelmän ylläpitopalvelu.pdf 1,23 MB
Jyväskylän yliopiston T-rakennuksen kulunvalvontajärjestelmä asennuksineen ja kahden rakennuksen kulunvalvontajärjestelmän ylläpitopalvelu.zip 1,34 MB

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija