R01425 - Kvalifikasjonsfase - Rammeavtale MIME – byggeledelse for ombygging av infrastruktur og bygg knyttet til montering av antenner og master

Informācija

eForm 18 Contract notice — standard regime
Sarunu procedūra
14.07.2024 21:28 (GMT+03:00)
09.08.2024 13:00 (GMT+03:00)

Pasūtītājs

Forsvarsbygg Forsvarsbygg
Tonje Dahle Tonje Dahle
Grev Wedels plass 5
0151 OSLO
Norvēģija
975950662

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

Forsvarsbygg inviterer leverandører til å inngi søknad om prekvalifisering i en konkurranse med forhandling som gjelder følgende ytelser/prosjekt: Rammeavtale for byggeledelse for ombygging av infrastruktur og bygg knyttet til montering av antenner og master,.
 
Forsvarsbygg har fått i oppdrag om å bygge om infrastruktur og utvide stasjoner i forbindelse med at FMA skal montere nye antenner og master på en rekke lokasjoner; prosjekt MIME/SSSB.
Denne ombygningen vil også innebære levetidsforlengelse av eksisterende bygningsmasse, med påfølgende sikringskrav til bygg og infrastruktur.
Det er identifisert ca 70 lokasjoner fordelt over hele landet. Lokasjonene har forskjellige systemer som krever varierende omfang og ombygging. Det vil være flere lokasjoner med utilgjengelig/utfordrende adkomst. FMA er ansvarlig for materiell-leveransene av antenner og radioutstyr, og det er tett sammenheng mellom materiell-leveransen, entreprisene for gjennomføring (annen rammeavtale), og denne rammeavtalen for byggeledelse.
Arbeid på rammeavtalen vil delvis være finansiert av NATO, og det stilles NATO-krav til opprinnelsesland for alt materiell og personell.

Se kvalifikasjonsgrunnlag for detaljer.

Rammeavtalen vil ha en maksimal varighet på 7 år. Maks verdi er 180 000 000

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija