Intensjonskunngjøring - Oppdatering av Naturindeks 2025

Informācija

Nav
27.05.2024 17:10 (GMT+03:00)

Pasūtītājs

Miljødirektoratet Miljødirektoratet
Marianne Stålaker
Brattørkaia 15B
7010 Trondheim
Norvēģija
999601391

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

Miljødirektoratet har til hensikt å inngå kontrakt med Norsk Institutt for Naturforskning (NINA) for oppdatering av Naturindeks 2025.

Kontrakten omfatter faglig og administrativt arbeid i forbindelse med oppdatering av Naturindeks 2025, inkludert planlegging, nødvendig utvikling av indikatorer, oppdatering av indikatorer, rapportskriving, og formidling i forbindelse med lansering.

NINA har prosjektlederansvar i prosjektet, men prosjektet omfatter også bidrag fra NIBIO, BirdLife Norge og NIVA, som blant annet har ansvar for ulike hovedøkosystemer i faggruppa for naturindeks, og som skal bidra til å oppdatere indikatorer og skrive rapport.

Det gjennomføres ikke anbudskonkurranse fordi oppdatering av naturindeks gjøres i en form som er bestemt av Stortinget, og det ikke er et oppdrag hvor det er mulig med reell konkurranse. Blant annet er det bestemt at den etablerte faggruppa for naturindeks skal brukes, og det finnes et stort etablert rigg, med nettside, systemer for dataflyt, indikatoransvarlige med mer, som driftes av NINA. NINA er eneste leverandør som har mulighet til å gjennomføre opplegget på denne måten.

Dette er en intensjonkunngjøring etter forskrift om offentlige anskaffelser § 21-5 og § 25-3 med 10 dagers frist og oppdragsgiver vil ikke inngå kontrakt før tidligst 10 dager etter at denne kunngjøring er publisert på Doffin/TED.

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija