Kartlegging av eksisterende og planlagte bredbåndsnett i forbindelse med statsstøtte til utbygging av bredbånd i Tjeldsund kommune

Informācija

Prior information notice
eForm N4 Norwegian prior information notice or a periodic indicative notice used only for information
04.04.2024 10:14 (GMT+03:00)

Pasūtītājs

Bredbåndsfylket AS Bredbåndsfylket AS
Inger Marie Bergseth Inger Marie Bergseth
Stakkevollveien 39
9010 TROMSØ
Norvēģija
986358013

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

Tjeldsund kommune skal søke om bredbåndsstøtte til to områder som kommunen ønsker å få tildelt støtte til å bygge bredbånd med tilskudd fra tildelingen i 2024.

NKOM har gjennomført en høring i 2023, men det er flere adresser enn det som var med i NKOM sin høringen som det nå søkes støtte til.

Høringen undersøker både hvor det eksisterer eller foreligger planer om utbygging av bredbåndsnett med hastighet på over 100 Mbit/s nedlastingshastighet, samt hvor det er planer om utbygging av bredbåndsnett med hastighet mellom 30 og 100 Mbit/s nedlastingshastighet.

Høringen gjennomføres i henhold til gjeldende statsstøtteregler og de endringer som antas å tre i kraft i norsk rett i 2024 basert på det oppdaterte gruppeunntaket (GBER) som trådte i kraft i EU 1. juli 2023, samt nasjonale retningslinjer. I likhet med dagens ordning kan det her gis støtte til husstander og virksomheter som mangler et tilbud om en nedlastningshastighet på enten 30 Mbit/s eller 100 Mbit/s. Nedlastingshastigheten i de nye nettene må være henholdsvis 100 Mbit/s eller 300 Mbit/s. Videre må prosjekter som gis støtte, tilby 3. parts-tilgang til det støttede nettet normalt senest 6 måneder før nettet settes i drift (såkalt grossist-tilgang). Nettet som bygges må gjøre minst 50% av kapasiteten tilgjengelig og mulighet til å gi tilgang til minimum tre ulike tilgangssøkere.

Denne høringen gjelder for adresser i vedlagt excel-fil for områdene Myklebostad og Tjeldnes-Kjestad i Tjeldsund kommune

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija