Pulje - EIC Accelerator Stage 1

Informācija

Nav
08.10.2021 10:13 (GMT+03:00)
15.12.2021 01:00 (GMT+02:00)

Pasūtītājs

Teknologiudvikling ApS Teknologiudvikling ApS
Islands Brygge 79C
2300 København S
Dānija
35208143

Piedāvājumu iesniegšanas termiņš ir beidzies.

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!



Om EIC Accelerator


EIC Accelerator er en del af Horizon Europe - EU's rammeprogram for innovation og forskning. EIC Accelerator giver mulighed for startups og SMV'er med banebrydende, markedsskabende innovationer såsom produkter, tjenester, processer eller forretningsmodeller. EIC Accelerator hjælper dig med at udvikle dit deep tech forretningskoncept til et markedsklar produkt, service eller proces i tråd med din virksomheds vækststrategi.





Den åbne pulje


EIC Accelerator Open er for projekter i alle industrier. Det eneste krav er at projektet er centreret om en banebrydende teknologi og er understøttet af en sund, strategisk forretningsplan målrettet mod kommercialisering.





Challenge puljerne


Sideløbende med den åbne pulje har EIC Accelerator øremærket €495 mio. til såkalde challenge projekter. I 2021 er der offentliggjort to specifikke challenges:
Strategiske digitale- og sundhedsteknologier. Denne challenge er rettet mod strategiske teknologier, som hjælper Europa med at bevare sin uafhængighed og undgå at være afhængig af andre regioner inden for strategiske teknologier som:




High performance computing


Edge computing


Kvante teknologi


Cybersikkerhed


Kunstig intelligens


Blockchain


Cloud infrastrukturteknologierInternet of Things


Såvel som:
Digitale sundhedsteknologier


Grøn innovation til økonomisk genoprettelse. Denne challenge er rettet mod banebrydende innovation med en betydelig effekt på bæredygtig udvikling og økonomisk genoprettelse efter Covid-19 krisen. Det kan eksempelvis være:
Vedvarende energi


Dyb bygningrenoveringCO2 besparende industrier


Energilagringssystemer



Muligheder med EIC Accelerator


Støtteberettigede ansøgninger kan opnå finansiering mellem 3,7 mio. kr. og 130 mio. kr. Finansieringen kan ydes som:


Blandet finansiering, der består af en aktieinvestering eller et konvertibelt lån samt et tilskud. Maksimal equity er 25%.


Kun investering


Kun tilskud


Tilskud først


Derudover inkluderer fonden acceleratorstjenester såsom adgang til mentorer og coaches, adgang til partnerskaber med førende globale virksomheder, investorer, distributører og kunder og adgang til EICs peer community.





Krav til ansøgninger


Ansøgninger bedømmes efter tre hovedkriterier:


Excellence, Impact og Implementation.



Ansøgningsprocessen


Ansøgningsprocessen består af tre faser: en kort ansøgning, en fuld ansøgning og et ansigt til ansigt-interview med EIC-juryen.Stage 1-ansøgningen består af en 5-siders proposal-formular, et pitchdæk på op til 10 sildes og en 3-minutters videopitch, der præsenterer kerneteamet og deres motivation for at ansøge.Hvis stage 1 bliver godkendt, bliver du inviteret til at indsende en fuld ansøgning. Her har du muligheden for at bruge en mentor eller coach fra EIC Accelerators services. Hvis din fulde ansøgning godkendes, vil du blive inviteret til et ansigt til ansigt-interview med et panel bestående af seks medlemmer af EIC-juryen.


Endelig, hvis dit projekt bliver godkendt af jurypanelet, vil du blive inviteret til at forhandle om bevillingen.

EIC Accelerator Stage 1


EIC Accelerator Open retter sig mod innovative produkter, tjenester eller forretningsmodeller, der kan skabe nye markeder eller disrupte eksisterende markeder i Europa og over hele verden.




Har du et startup eller SMV med ambitionen og dedikeringen til at opskalere? Og leder du efter finansiering, men de involverede risici er for høje til, at private investorer alene kan investere? Hvis dine svar på ovenstående spørgsmål er 'ja', kan EIC Accelerator Open være det rigtige program for dig.




Trin 1-ansøgningen består af en 5-siders proposal-formular, et pitchdæk på op til 10 slides og en 3-minutters videopitch, der præsenterer kerneteamet og deres motivation for at ansøge. Hvis ansøgningen godkendes, vil du blive opfordret til at indsende en fuldstændig ansøgning.

Se opslaget her


Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija