Udvikling og implementering af Tæt støttede opstartsforløb til plejefamilier

Informācija

03 - Contract award notice
Atklāts konkurss
20.04.2021 10:38 (GMT+03:00)

Pasūtītājs

Udvikling og implementering af tæt støttede opstartsforløb til plejefamilier Udvikling og implementering af tæt støttede opstartsforløb til plejefamilier
Edisonsvej 1
5000 Odense
Dānija

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

Socialstyrelsen udbyder opgaven med at udvikle og implementere et opstartsforløb til plejefamilier, som skal stilles til rådighed for kommunerne, når de med forventet lovændring skal tilbyde plejefamilier mere intensiv støtte i starten af hver ny anbringelse. For at sikre forankringen af opstartsforløbet skal der ligeledes udvikles og gennemføres kompetencekurser målrettet kommunerne, som skal opkvalificere medarbejdere i at arbejde med opstartsforløbet. Formålet er at forebygge sammenbrud i anbringelsen og sikre, at plejefamilier og børn får de bedste forudsætninger for en vellykket start på anbringelsen og tiden herefter. Opgaven udbydes som et light-udbud og beløbsrammen er fastsat til 5,9 mio. DKK ekskl. moms. Projektperioden løber fra okt. 2018 til dec. 2021. Derudover indeholder opgaven en option på yderligere 2 mio. DKK ekskl. moms. Optionen indebærer fortsat drift af opstartsforløb og kompetencekursus i perioden 2022-2025.

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija