Vartiointipalvelut

Informācija

22.10.2020 14:09 (GMT+03:00)
05.11.2020 12:00 (GMT+02:00)

Pasūtītājs

Kotkan kaupunki Kotkan kaupunki
Mervi Veini Mervi Veini
PL 205
48101 Kotka
Somija
0160225-7

Piedāvājumu iesniegšanas termiņš ir beidzies.

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

Kotkan kaupungin ja sen tytäryhteisöjen Kotkan-Haminan seudun koulutuskuntayhtymän, Kotkan Energia Oy:n ja Kymijoen Ravintopalvelut Oy:n muodostama hankintarengas pyytää osallistujia markkinakartoitukseen koskien seuraavien vartiointipalveluiden hankintaa:
- piirivartiointi-,
- hälytyskeskus-,
- hälytyskäynti-,
- tilausvartiointi- ja
- paikallisvartiointipalvelut sekä
- turvahälytinpalvelut

Hankintaan voidaan sisällyttää myös muita turvallisuus/vartiointipalveluja markkinakartoituksella saadun tiedon perusteella.

Markkinakartoituksella on tarkoitus selvittää vartiointipalveluiden kilpailuttamiseen, sopimuksiin ja palvelutuotantoon liittyviä kysymyksiä, jotta hankinta voidaan toteuttaa mahdollisimman tarkoituksenmukaisella tavalla.

HUOM! Tämä ei ole hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö, vaan kutsu ilmoittaa halukkuutensa osallistua markkinavuoropuheluun koskien tulevaa hankintaa.

Markkinakartoitus järjestetään Teams -kokouksena torstaina 12.11.2020 klo 14.00–16.00. Teams -kokouskutsut lähetetään tähän markkinakartoituskutsuun vastanneille (ilmoittautuneet) ilmoittautumisen määräajan päätyttyä.

Lisäksi ilmoittautuneille voidaan lähettää hankinnan valmistelun aikana tietopyyntöjä ja/tai toimittaa tarjouspyyntöluonnoksia tai muuta materiaalia kommentoitavaksi.

Ilmoituksessa tai tietopyynnössä mainitut tiedot osiin jakamisesta, vertailuperusteiden määrittelystä sekä muista hankintaan liityvistä tekijöistä ovat alustavia eivätkä sido hankintarengasta toteuttamaan suunnitteilla olevaa hankintaa niiden mukaisesti. Markkinakartoitus ei sido hankintarengasta eikä hankinnasta kiinnostuneita markkinatoimijoita hankintaan. Toimijat eivät voi veloittaa markkinavuoropuheluun liittyvistä toimista.

Iepirkuma dokumentācija

Nosaukums Izmērs
Tietopyyntö.pdf 182 KB

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija