Følgeevaluering af udviklingen i 8 hårde ghettoområder i sammenhæng med Landsbyggefondens boligsociale indsatser finansieret af 2019-26-midlerne

Informācija

02 - Contract notice
Slēgts konkurss
20.06.2019 10:40 (GMT+03:00)
06.08.2019 12:00

Pasūtītājs

Landsbyggefonden Landsbyggefonden
Aviaja Julie Sigsgaard Aviaja Julie Sigsgaard
Studiestræde 50
1554 København V
Dānija
62475412

Piedāvājumu iesniegšanas termiņš ir beidzies.

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

Følgeevaluering af udviklingen i 8 hårde ghettoområder med fokus på sociale og organisatoriske forandringsprocesser. Evalueringen skal gennemføres fra 2020-2028 og koordineres med en igangsat følgeevaluering af de fysiske omdannelsesprocesser. Der skal gennemføres kvantitative og kvalitative studier på område- og individniveau. Formålet med følgeevalueringen er at understøtte forandringsprocessen i de 8 boligområder samt at tilvejebringe og formidle analyser, der undersøger resultater og sammenhænge, og dermed bidrager til at forstå mekanismer, som medvirker til/forebygger udsathed på både område- og individniveau. Opgaven er således at følge, understøtte, forstå og formidle de forandringer og virkninger, som indsatserne i de hårde ghettoområder bidrager til, herunder sammenhængen mellem sociale, udlejningsmæssige og fysiske indsatser, de boligsociale indsatsers bidrag til forandringen samt sammenhængen mellem udviklingen i de hårde ghettoområder og den øvrige almene boligsektor.

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija