Markedsdialog vedr. Systemintegration til at håndtere bestilling af sprogtolkeydelser til Helsingør Kommune

Informacija apie pirkimą

Prior information notice
01 - Prior information notice
2018-12-05 18:10 (GMT+02:00)

Informacija apie pirkėją:

Helsingør Kommune Helsingør Kommune
Anne Borlund Anne Borlund
Stengade 59
3000 Helsingør
Danija
64502018

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Helsingør kommune inviterer hermed potentielle leverandører til markedsdialog omkring systemintegration under en fremtidig kontrakt på Sprogtolkeydelser til Helsingør Kommune.
 
Helsingør Kommune vil i forbindelse med den fremtidige aftale på Sprogtolkeydelser, benytte sig af et eksternt udviklet IT-system til at håndtere bestilling af sprogtolkeydelser, samt evaluering af de ydelser kommunen modtager fra valgte leverandører. I forbindelse med videreudvikling af den ovennævnte platform, ønsker vi at indgå i dialog med potentielle leverandører for at kunne specificere en potentiel API som fremtidige leverandører af sprogtolkeydelser kan benytte for at hente data om tolkeopgaver ind i egne systemer. 
 
Der er tale om en lukket markedsdialog, hvor kun deltagende virksomheder kan tilgå markedsdialogen og se indhold. Interesserede virksomheder bedes sende en anmodning om deltagelse i markedsdialog, indeholdende navn og email, til  Anne Borkund på mailadresse: abo11@helsingor.dk

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva