Utvikling av kommunikasjonsplan for helse- og velferdsområdet i Trondheim kommune

Informacija apie pirkimą

2018-11-30 15:36 (GMT+02:00)
2018-12-10 15:00 (GMT+02:00)
Ne
Ne

Informacija apie pirkėją:

Trondheim kommune Trondheim kommune
Klara Borgen Håkon Farstad
Erling Skakkes gate 14
Postboks 2399 Torgarden

7004 TRONDHEIM
Norvegija
942110464

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Helse- og velferdstjenesten i Trondheim kommune står overfor betydelige utfordringer knyttet til fremtidens tjenesteyting. Etableringen av en ny felles elektronisk journalløsning for kommuner, sykehus og fastleger er et av tiltakene for å møte fremtiden. Dette arbeidet er organisert som et eget program (Helseplattformen) som Helse Midt Norge RHF og Trondheim kommune eier i fellesskap. Helseplattformen anskaffer og skal innføre ny felles pasientjournal til kommuner, fastleger og sykehus i Helseregion Midt-Norge (Trøndelag og Møre og Romsdal)

Den felles innføringen av Helseplattformen i spesialisthelsetjenesten og i Trondheim kommune vil kreve betydelige endringer for at vi skal kunne nå effektmålene og hente ut planlagte gevinster. Endringene må henge sammen med organisasjonens øvrige strategier og bidra til at kommunen også når sine hovedmål.

Oppdraget er å utvikle konkret kommunikasjonsplan for perioden fra 1.april 2019, tilpasset programmets og prosjektets faser og Trondheim kommunes strategier. Planen skal først og fremst benyttes til internkommunikasjon, men må utformes på en slik måte at den lett kan gjenbrukes av andre kommuner innenfor helseregionen. Planen må også avstemmes med plan for eksternkommunikasjon som etableres i regi av det felles programmet.

Oppdraget omhandler også utvikling av  kommunikasjonselementer og konkrete hjelpemidler til bruk i forhold til alle definerte interessenter.

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva