RFI - Markedsundersøkelse om setebelter i buss for barn

Informacija apie pirkimą

2018-11-05 14:54 (GMT+02:00)

Informacija apie pirkėją:

Hordaland fylkeskommune Hordaland fylkeskommune
Åshild Fossgard Sandøy
postboks 7900
5020 Bergen
Norvegija
938 626 367

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Skyss administrerer kollektivtransporten i Hordaland og inngår blant annet driftsavtaler med operatørselskap om drift av de ulike rutepakkene for buss i Hordaland.

Skyss skal om kort tid kunngjøre en konkurranse om drift av rutetilbudet med buss i Bergen sentrum og Bergen nord inkl. Osterøy.

Skyss fastsetter minstekrav til utforming av bussene som skal benyttes i ruteproduksjonen, mens det er bussoperatøren som har ansvaret for kjøp og drift av bussene. Vi ønsker å kartlegge tilgjengeligheten av klasse 1 busser med setebelter tilpasset alle brukergrupper inkludert mindre barn (over 100cm og 15kg), hvilke begrensninger som et slikt evt. krav vil kunne medføre, samt kostnadene knyttet til et slikt evt. busskrav. Se vedlagte dokument med spørsmål.

Skyss håper at bussoperatører og bussleverandører kan komme med innspill og tilbakemeldinger på Skyss sine spørsmål rundt setebelter for barn.

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Pavadinimas Dydis
RFI Setebelter for barn_3.pdf 56 KB

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva