Anskaffelse - Plattform for arbeidsmarkedet

Informacija apie pirkimą

Competitive procedure with negotiation
2017-08-23 10:48 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Arbeids- og velferdsdirektoratet, Økonomi- og styringsavdelingen, Anskaffelsesseksjonen Arbeids- og velferdsdirektoratet, Økonomi- og styringsavdelingen, Anskaffelsesseksjonen
Gunnar Helge Wiik Gunnar Helge Wiik
Postboks 5, St Olavs plass
0130 OSLO
Norvegija
889 640 782

✅✅✅ Norite gauti tokią informaciją kas rytą? Užpildykite anketą viršuje spausdami "IŠBANDYTI NEMOKAMAI" ✅✅✅

Anskaffelsen omfatter yrkesontologi med tilhørende komponenter for søk og klassifisering til plattform for arbeidsmarkedet. NAV forutsetter at tjenesten leveres med tilhørende kontinuerlige oppdateringer og tilpasninger som reflekterer arbeidsmarkedet i Norge.

Denne anskaffelsen er forventet å være trinn 1 av anskaffelser av komponenter til plattform for arbeidsmarkedet. Tidsplan og omfang av mulige videre anskaffelser forventes å bli avklart på et senere tidspunkt etter denne anskaffelsen.

Anskaffelsens bakgrunn og forventede omfang er nærmere beskrevet i konkurransegrunnlaget Vedlegg 1: Overordnet beskrivelse av NAV og målbildet. Plattformen skal kunne skalere opp til å dekke hele det norske arbeidsmarkedet som beskrevet i konkurransegrunnlaget Vedlegg 1, pkt 3.3 og pkt 4.



Kontraktstildeling
Dato for kontraktstildeling: 03-07-2017
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Janzz Ltd, Zurich, CH.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva