Hematologiinstrumenter

Informacija apie pirkimą

2017-02-24 11:32 (GMT+02:00)

Informacija apie pirkėją:

Sykehusinnkjøp HF Sykehusinnkjøp HF
Guttorm Kvamme Guttorm Kvamme
Hermetikken Tollbugata 7
9800 VADSØ
Norvegija
916 879 067

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Sykehusinnkjøp HF har, på vegne av Helse Bergen HF, til hensikt å anskaffe et helautomatisert analysesystem for hematologiprøver ved Seksjon for hematologi- og koagulasjonsanalyser (ved LKB, Haukeland Universitetssjukehus) i løpet av 2017. I tillegg har man til hensikt å anskaffe et frittstående hematologiinstrument ved LKB-Kreftavdelingen. Dette vil bli en del av samme anskaffelse som førstnevnte, men bestilling vil sannsynligvis finne sted i 2018. Videre kan det bli aktuelt å anskaffe et frittstående, komplementært hematologiinstrument til Seksjon for hematologi- og koagulasjonsanalyser som en opsjon.

Det helautomatiserte systemet må bestå av analytisk(e) enheter tilpasset angitt behov til kapasitet og ha integrert digitalt mikroskop, blodutstryks- og fargemaskin. Det kan være ønskelig med en enhet som også arkiverer/sorterer prøvene.

Voss Sjukehus skal ha et eget, enklere instrument, med egen evaluering.

Sykehusinnkjøp ønsker å invitere til dialogmøter.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva