Kontrakt om indkøb af EPJ/PAS-løsning i Region Syddanmark.

Informacija apie pirkimą

Competitive procedure with negotiation
2017-06-30 10:22 (GMT+03:00)
2017-07-27 14:00

Informacija apie pirkėją:

Region Syddanmark, Region Midtjylland og Region Nordjylland Region Syddanmark, Region Midtjylland og Region Nordjylland
Helge Præstgaard Carlsen Helge Præstgaard Carlsen
Regionshuset, Damhaven 12
7100 Vejle
Danija

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Region Syddanmark ønsker at indgå aftale om anskaffelse, implementering samt service og vedligehold af en ny EPJ/PAS-løsning. Løsningen har fået navnet EPJ-Syd og skal patientsikkert, brugervenligt og hurtigt understøtte de kliniske samt en række administrative arbejdsgange i Region Syddanmark. Der ønskes således en velafprøvet og solid EPJ/PAS-løsning, som allerede er i drift på andre hospitaler i det danske sundhedsvæsen eller lignende. Der er således ikke tale om et udviklingsprojekt, men derimod anskaffelse af en velafprøvet løsning, som kan ibrugtages på relativt kort tid.

EPJ-Syd skal være et effektivt værktøj i klinikernes daglige arbejde, herunder levere gode svartider til brugerne. Desuden skal EPJ-Syd give mulighed for øget patientinddragelse i behandlingsforløb og muliggøre mobile arbejdsgange i klinikken. EPJ-Syd skal også understøtte den udvikling og de forbedringstiltag, som Region Syddanmark står overfor i fremtiden.

Der henvises til øvrig beskrivelse i punkt II.2.4).

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva