Lisensforvaltning og kjøp av Microsoftlisenser

Informacija apie pirkimą

Atviras konkursas
2016-11-16 09:48 (GMT+02:00)
2016-12-27 13:00 (GMT+02:00)

Informacija apie pirkėją:

Nittedal kommune Nittedal kommune
Hanne Løkstad Hanne Løkstad
Postboks 63
1483 Hagan
Norvegija
971643870

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Nittedal kommune ved IKT-enheten (heretter kalt oppdragsgiver) innbyr til åpen anbudskonkurranse i forbindelse med kjøp av lisensforvalter (LSP) av Microsoftlisenser, samt kjøp av lisensene. En LSP, Licensing Solution Partner, er en forhandler av Microsoft-produkter som er kvalifisert av Microsoft på lisenser og lisensforvaltning. Dagens LSP-avtale og kjøp av Microsoftlisenser utløper 31.01.17 (enterpriseavtale). Skoleavtalen utløper 28.02.17. Begge avtaler skal erstattes og inngå i anskaffelsen.

Nittedal kommune kjører Citrix tynnklient-miljø med MS-Office som standard kontorstøtteplattform for alle brukere med unntak av skolene. Lærere og elever benytter halvtykke Linux maskiner med Libre Office. De som benytter bærbart utstyr må logge seg på Citrix hjemmekontor for å nå interne ressurser. Bærbart utstyr er ikke innmeldt i domene.

Vi har to soner: admin sone og sikker sone hvor brukerne er logget inn. Disse sonene skal være adskilt. Flere av serverne i de forskjellige DMZ’ene er av sikkerhetsmessige årsaker ikke inkludert i domenet.

I juni 2016 gjennomførte vi en «friendly audit» fra Microsoft via KPMG. Vi har også påstartet et forprosjekt som skal gi oss innspill til en fremtidig riktig avtale.

Nittedal kommune vurderer i løpet av den nærmeste tiden å inngå IKT-samarbeid med andre kommuner.

Forvaltningen av lisenser består i kjøp av lisenser, rådgivning i forhold til riktig/best lisensiering, konsulenttjenester, bistand ved revisjoner, avtaleforvaltning og utarbeidelse av lisensregnskap.

Mer informasjon om anskaffelsens formål og omfang er tatt inn i Bilag til SSA-K, bilag 2.

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Pavadinimas Dydis
Bilag til SSA_K.docx 51 KB
Kj%C3%B8psavtalen SSA-K versjon 2015.pdf 366 KB
Konkurransegrunnlag.docx 302 KB
Prisskjema.xlsx 12 KB

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva