Rammeavtale for kjøp av rådgivningstjenester for faget bygningsøkonomi Faglig ressurssenter Seksjon Økonomi og Analyse (FØ)

Informacija apie pirkimą

Atviras konkursas
2016-10-14 08:56 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Statsbygg Hovedkontor Statsbygg Hovedkontor
Marit Breivik Marit Breivik
Postbok 8106 Dep. (Biskop Gunnerusgt. 6)
0032 Oslo
Norvegija
971278374

✅✅✅ Norite gauti tokią informaciją kas rytą? Užpildykite anketą viršuje spausdami "IŠBANDYTI NEMOKAMAI" ✅✅✅

Statsbygg, ved avdelingen Faglig ressurssenter (F), seksjon økonomi og analyse (FØ) inviterer med dette til åpen anbudskonkurranse om rammeavtale for bygningsøkonomiske rådgivningstjenester.

Faglig ressurssenter er en avdeling i Statsbygg som består av flere ulike fagenheter som yter rådgivning i Statsbyggs prosjekter.

FØ er fag- og metodeansvarlig for kostnadsberegning/ -estimering av Statsbyggs prosjekter, herunder usikkerhetsanalyser og livssyklusanalyser. FØ er ansvarlig for å utarbeide forslag til kostnadsoverslag, programestimater og prosjektenes styrings- og kostnadsrammer, samt verifisering av rammene i gjennomføringsfasen.

Seksjon FØ har i perioder stor arbeidsmengde og har derfor behov for å hente inn kapasitet utenfra. For å styrke kapasiteten og skaffe spesialkompetanse, ønsker vi å inngå rammeavtale innenfor bygningsøkonomi/kalkulasjon.



Kontraktstildeling
Tittel: Rammeavtale for kjøp av rådgivningstjenester for faget bygningsøkonomi Faglig ressurssenter Seksjon Økonomi og Analyse (FØ)
Dato for kontraktstildeling: 07-09-2016
Antall mottatte tilbud: 3
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
AS Bygganalyse , Drammensveien 133, 0277 Oslo, NO.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva