Kontrakt om uppföljning av effekterna av de tillfälliga ID- och gränskontrollerna i Norden

Informacija apie pirkimą

101 - Goods and services
Atviras konkursas
2016-09-01 17:04 (GMT+03:00)
2016-09-22 15:00 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Nordisk Ministerråd Nordisk Ministerråd
Claes Håkansson
Ved Stranden 18
1061 København K
Danija

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Uppdraget består i att göra en uppföljning av rapport ”ID- og grænsekontroller i Norden: Effekter af ID- og grænsekontroller i et nordisk perspektiv”. Inom ramen för uppdraget ska uppdragstagaren analysera och redovisa hur effekterna av de tillfälliga id- och gränskontrollerna har utvecklats eller förändrats med utgångspunkt i den rapport som lämnades till de nordiska samarbetsministrarna den 1 juli 2016.

De nordiska samarbetsministrarna har gett generalsekreteraren för Nordiska ministerrådet i uppdrag att fortlöpande analysera hur de tillfälliga id- och gränskontrollerna vid de nordiska gränserna påverkar den fria rörligheten i Norden. Med anledning av detta uppdrag har Nordiska ministerrådets sekretariat med hjälp av en extern konsult tagit fram en rapport som beskriver om effekterna av gräns- och id-kontrollerna i Norden.

Rapporten överlämnades till de nordiska samarbetsministrarna den 1 juli 2016 och finns att beskåda genom länken till anbudsmaterialet.

Syfte:

Det övergripande syftet med uppdraget är att ta fram ett underlag som presenterar en tydlig bild av hur effekterna av de tillfälliga gräns- och id-kontrollerna i Norden har utvecklats eller förändrats med utgångspunkt i den rapport som lämnades till de nordiska samarbetsministrarna den 1 juli 2016.

Mål:

Projektet genomförs i nära och regelbunden dialog med uppdragsgivaren. Ett första utkast av rapporten ska presenteras för uppdragsgivaren senast den 10 oktober. Den färdiga rapporten ska levereras till uppdragsgivaren den 17 oktober.

Förväntat resultat:

Projektet ska resultera i en rapport som innehåller en analys och en tydlig redovisning av effekterna av de tillfälliga gränskontrollerna och hur de har utvecklats eller förändrats med utgångspunkt i den rapport som lämnades till de nordiska samarbetsministrarna den 1 juli 2016.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva