Rammeavtale IKT-utstyr

Informacija apie pirkimą

Atviras konkursas
2016-06-09 15:13 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Rakkestad kommune Rakkestad kommune
Øyvind Bentsen Øyvind Bentsen
Rådhusv. 8
1890 Rakkestad
Norvegija
945372281

✅✅✅ Norite gauti tokią informaciją kas rytą? Užpildykite anketą viršuje spausdami "IŠBANDYTI NEMOKAMAI" ✅✅✅

Rakkestad kommune innbyr til anbudskonkurranse, for levering av PC utstyr. Vi har et års forbruk på ca 1 mill. Antall oppgitt i prisbilag er kun veiledende og ikke forpliktende. Investeringsprosjekter kan holdes utenfor dette anbudet.

Denne forespørselen gjelder for kommunens del således mobiltelefoner, wyse-bokser, PC-er, skjermer, nettverksprintere og annet perifert utstyr knyttet til arbeidsstasjoner for administrasjonen og skolesektoren. Volumet vil være avhengig av kommunenes budsjettsituasjon, aktiviteter og andre rammefaktorer og det historiske kjøpsvolumet må derfor kun oppfattes som veiledende.

Leverandøren er ansvarlig for at leveransen er i overensstemmelse med norske lover og forskrifter, og at leveransens ellers er i samsvar med bestillingen fra bruker. Leverandøren er ansvarlig for sine underleverandørers ytelser på lik linje med sine egne.

Kontraktsperiode

Kontraktsperioden er 2 år. Oppdragsgiver har opsjon på å forlenge kontrakten med de samme betingelser med 1+1 år slik at total mulig kontraktslengde blir inntil 4 år. En eventuell forlengelse av kontrakten må utløses senest 3 måneder før avtalens utløp.



Kontraktstildeling
Tittel: Tildeling av kontrakt
Dato for kontraktstildeling: 20-09-2015
Antall mottatte tilbud: 6
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Atea976239997 , Brynsalléen 2, Oslo, NO.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva