15/4616 Synstekniske hjelpemidler

Informacija apie pirkimą

2016-02-04 10:59 (GMT+02:00)

Informacija apie pirkėją:

Arbeids- og velferdsdirektoratet, Økonomi- og styringsavdelingen, Anskaffelsesseksjonen Arbeids- og velferdsdirektoratet, Økonomi- og styringsavdelingen, Anskaffelsesseksjonen
Tore Høiland Tore Høiland
Postboks 5, St Olavs plass
0130 OSLO
Norvegija
889640782

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Målet med anskaffelsen er å inngå rammeavtaler med leverandører på synstekniske hjelpemidler slik at brukerne sikres tilgang til hensiktsmessige hjelpemidler i henhold til folketrygdloven. Produktene skal dekke majoriteten av behovene til den aktuelle brukergruppen.

Produktene som vil bli etterspurt er: Lesetv, leselister, lesemaskiner, daisyspillere, punktskriftskrivere og programvare.

Anskaffelsen gjennomføres i henhold til lover og regler med vekt på å sikre verdiskapning. Formålseffektive anskaffelser skal sikre at brukere og NAV får tilgang til riktige produkter med rett kvalitet. Anskaffelsesprosessen skal være så effektiv som mulig for NAV og leverandørene. Totaløkonomien skal ivaretas ved at NAV sikrer seg et så gunstig forhold mellom pris og kvalitet som mulig.

Anskaffelsen skal ha fokus på dialog men leverandørene der det er mulig, miljø, etisk handel og innovasjon og følge etisle rettningslinjer.

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Pavadinimas Dydis
Høringsutkast kravspek 1.0.docx 108 KB

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva